Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm lehet, hogy terhes?...

A barátnőm lehet, hogy terhes? Most mit csináljunk? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon kétségbe vagyok esve, légyszives adjatok tanácsot, hogy ilyenkor mi van. A barátnőm még csak 18 most fog érettségizni és szeptembertől egyetemre fog járni... 6 hónapja vagyunk együtt és hát már volt párszor olyan, hogy nem védekeztünk de még sosem lett semmi baj belőle mert én mindig időbe kihúztam. De már 3 hete késik neki és teljesen kivan. Rendszeresen jár nőgyógyászhoz elméletileg nem késhet neki, vagyis nincs semmilyen betegsége ami miatt késhet. Én akarok tőle majd gyereket de semmiképpen nem most, el sem tudom képzelni, hogy most ezt hogy fogjuk beadni mondjuk az ő szüleinek mert ők nagyon szigorúak vele, az anyja orvos az apja ügyvéd és neki is diplomát "kell" szereznie, de nyilván ez így nem jöhet össze.

Szegényt úgy sajnálom, annyira kivan folyton sír és nagyon nagyon nagyon haragszik rám :( Nem is nagyon beszél velem pedig ezt együtt kellene megoldanunk. Múltkor azt mondta, hogy tönkre tettem az életét mert nem bírok magammal. Én hiába mondtam a fogamzásgátlót azt ő nem akart szedni pedig fizettem volna. Nem akar ilyen fiatalon anya lenni, de elvetetni sem akarja. Nagyon aggódok nehogy valami hülyeséget csináljon, nagyon stresszes neki az élete mostanában, mindig túl van hajszolva, neki folyton a legszebbnek, legokosabbnak, legfittebbnek kell lennie teljesen túlhajszolja magát. És most még engem is el akar marni maga mellől, persze ezt úgy sem hagyom. Ja igen, már csináltunk egy tesztet az pozitív lett, de ő akar még többször is mert szerinte lehet, hogy egy még nem megbízható. Fogalmam sincs mi lesz most ha tényleg beigazolódik, hogy terhes de komolyan mondom. Az apja lecsavarja a fejem és még talán mást is. Nem akarom elhagyni soha a barátnőmet mert annyira szeretem de most ő is úgy össze van zavarodva, nem tudom mit csináljak... Kábé mindenki engem fog utálni és felelősség tenni az egészért, ami nem érdekel de a barátnőmet, hogyan békítsem már ki? Tegnap is a fejemhez vágta az ajándékait amiket kapott tőlem :(

2017. febr. 15. 21:52
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
61%
Szia, én írtam, hogy tanulok, dolgozok, gyereket nevelek és kismama is vagyok. Szóval: így ismeretlenül is büszke vagyok Rátok. :) Már most fantasztikus szülők vagytok, hogy kiálltok magatokért, a Családért. Kell a jó példa, főleg a gyermeketeknek. :) Gratulálok és legyetek nagyon- nagyon boldogok! :)
2017. febr. 20. 15:43
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

Na, majdnem bevettem, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltok, de annál a résznél, hogy nem akarod elvenni, belelógott a kezem a bilibe...

Nem számít a papír? Tudod, akinek tényleg nem számit, az aláírja. Ennyi.

2017. febr. 20. 18:14
 53/58 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is szép amit leirtál de bilibe lóg a kezed...
2017. febr. 20. 19:34
 54/58 anonim ***** válasza:
27%
Szuper! :-) Már izgultam. Egy 8 hónapos kisfiú anyukája vagyok
2017. febr. 20. 20:26
 55/58 A kérdező kommentje:

"Na, majdnem bevettem, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltok, de annál a résznél, hogy nem akarod elvenni"

Tessék? Ki mondta, hogy nem akarom elvenni? Én el akarom Őt venni de nem akarom erőltetni és szerintem ez még korai. Mármint Ő pl nagyon szép nagy esküvőt akar meg nászutat stb erről már beszélt nekem korábban rengeteget és hát ezt most nem tudnánk sehogy sem összehozni, mármint nem akarom, hogy még a nászutat meg ilyeneket is a szülők fizessék hát az milyen már? Én nagyon boldog lennék ha hozzám jönne de most nem jó az alkalom erre. Nagyon édes lenne nagy pocakkal a menyasszonyi ruhába de neki erről kicsi kora óta határozott elképzelései vannak, hogy milyen esküvőt szeretne és én nem szeretném ezt "elrontani". Oké valószínűleg így is hozzám jönne -bár ő erről nem nagyon beszél szóval csak tippelek- de mégsem olyan lenne mint amilyennek megálmodta. Ezért nem akarok MÉG esküvőt de nem azért mert nekem valami hátsó szándékom lenne :D :)

2017. febr. 20. 21:26
 56/58 anonim ***** válasza:
54%
Mert arról bizonyára álmodott, hogy a szülei nyakára szül 18 évesen. Ideje felébredni!
2017. febr. 20. 21:56
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk eljegyezheted addig is és megmondod, hogy addig is gyűjtsetek az álomesküvőre. ;)
2017. febr. 21. 10:26
 58/58 anonim ***** válasza:
Nos? Lett- e happy End a történtek utan?
2017. máj. 22. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!