Valaki aki 33 felett szülte az első gyerekét, mit tanácsolnátok nekem mire készüljek fel, illetve nem vagyok-e túl idős 36-37 évesen?
Bar igaz, kitolodott a gyerekvallalas de ez nem azt jelenti hogy ez normalis. A szabadabb vilag- es kapcsolatfelfogas miatt kesobb kotelezodnek el a nok (karrier vs csalad, bulizas 30 felett, parkapcsolat valtogatasa fel evente, szinglilet reklamozasa,stb.) de attol meg a biologiai orank ugyanaz, sot, a mai 30-as korosztaly betegsegekkel teli taposcsibe az eggyel felettunk levokehez kepest (asztma, allergiak, stb).
Szoval azt mondanam NEM kor- hanem egyenfuggo. Vizsgaltasd ki magad, plusz Te erzedmennyire vagy energikus, turelmes, stb. Mert sajnos arra is gondolni kell hogy a mi 30-as generacionk korabban fog elhalalozni. Stressz, rohano eletmod, stb. A mostani 30-asok nem lesznek 70-80 evesek soha :( Es senki nem akarhat magara hagyni 15-20 eves gyerekeket :(
Tudom meghalhat az is korabban aki 25 evesen szul de valljuk be ez nem okyan gyakori es ne a kivetelekbol kell kiindulni.
Nekem olyan fura, hogy ezt valami mai 'divatnak' gondolják. Régen is sokan szültek 35-40 között. Csak nem az elsőt, hanem pl. a negyediket.
Csak a közelmúltban volt szokás, hogy fiatalon szülnek egyet, max. kettőt és utána már nem.
Nagymamám is 40 volt, amikor a negyedik gyermeke megszületett. Senki sem csodálkozott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!