Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen helyet tanácsolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyet tanácsolnátok első randihelynek (találkahelynek) Budapesten?

Figyelt kérdés

1 hete találkoztam a leányzóval és azóta interneten tartjuk a kapcsolatot és szerdán szeretnék vele megint találkozni, de nem tudom hogy merre mehetnénk.. (szeretek előre tervezni).. Mit tanácsolnátok, hova lenne érdemes elmenni? Mindenképp szabadtéri programra gondoltam, de bármilyen tipp jól jön.

Köszönöm szépen!

2013. ápr. 28. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Kopaszi-gáton volt a legjobb első randis élményem. Lehet kajálni, pokróc,le a homokba, kavicsokat keresni a vízben,lábat lógatni, csupa romantikus dolgot csinálni. ha fáztok,beültök valahova, ha kettesben akartok lenni,kerestek egy eldugott kis zugocskát.
2013. ápr. 28. 23:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerda az május 1.,úgyhogy sok szabadtéri cucc lesz.

Pl. A város ligetbe menjetek ki :)

3/6 anonim ***** válasza:
 4/6 A kérdező kommentje:

Tök jól hangzik! :) És pont egy pár perce nézegettem róla képeket mert mások is ajánlják...

köszi szépen!

1-nek nagyon jó program, de nem tudod van-e valami érdekes szabadtéri program 1-jén?

2013. ápr. 28. 23:27
 5/6 A kérdező kommentje:
ó köszi szépen a tippeket :D
2013. ápr. 28. 23:27
 6/6 A kérdező kommentje:
városligetben 1-jén milyen programok lesznek azt tudja valaki esetleg?
2013. ápr. 28. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!