Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt az első randim egy lánnyal, engem teljesen elvarázsolt a de mikor hazaértem meglepődtem, sztetek ez jó jel?
Figyelt kérdés
ugye az szokott lenni hogy majd a pasi jelentkezik, de én mire hazaértem már üzenet várt a csajtól facebookon, hogy mennyire jól érezte magát és pozitiv benyomást keltettem benne, aztán még két órát beszélgettünk itthon...mondta még talizhatnánk ezután is.. ezt már pozitivnak vehetem akkor vele kapcsolatban?2013. ápr. 28. 18:57
1/11 Pain for Pleasure válasza:
Igen, elég egyértelmű, hogy nagyon bejössz neki. Hajrá :)
2/11 anonim válasza:
Én a helyedben pont ez miatt úgy behúznám a kéziféket, hogy csuda. Valami nem tiszta a nő körül. Egy nő sosem jelentkezik első randi után. Mindig a pasié a lépés.
3/11 anonim válasza:
Nem ez egyértelműen visszautasítás volt. Amúgy nagyon örülök meg gratulálok meg mindenha ezért írtad ki a kérdéstXD
4/11 anonim válasza:
Most jövök vissza és ilyen gyökérségeket kell olvasnom...
Nem cseszd meg, ha rádír randi után egy lány és közli, hogy jól érzi magát veled akkor legszívesebben rádgyújtaná a házat.
5/11 anonim válasza:
tetszel neki :) nem is kicsit :) Hajrá! ;)
6/11 anonim válasza:
ma 18:59 Ez amúgy hülyeség... nem kell mindenben a rosszat látni,mindenki más.
7/11 anonim válasza:
Ez már most rossz jel, hogy csak ennyike eszed van.
8/11 anonim válasza:
Basszus, annyit jelent h nagyon jól érezte magát és találkozni akar veled újra. Ennyi ésszel minek csajozol?
9/11 anonim válasza:
Nagyon kemény :D
Ma már senki sem gondolkodik,hanem jön a gyk-ra,hogy más tegye meg helyette... :D
10/11 anonim válasza:
Én egy őszinte csávó vagyok, ezért egyszer mondom el, hogy értsd:
KIB*SZOTTUL ODAVAN ÉRTED A CSAJ B*ZDMEG!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!