Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin le akart szopni a csaj. Nem engedtem neki, de kiábrándultam belőle. Viszont tetszik nekem. Mit tegyek?
Akkor is hülye vagy meg fogod még ezeket bánni.
Szerintem tedd azt, h mostantól élj ezekkel a lehetőségekkel.
Hogy én mért nem lelek ilyen nőkre? :P
Komolyra fordítva, nyilván ha adódik ilyen lehetőség, élni kell (szokás) vele, de azért téged is megértelek, mert én is voltam már úgy, h tetszett egy lány, sokra tartottam,aztán miután jobban megismertem, már eléggé kiábrándultam belőle és max egy ilyen gyors menetre/orálra kellett volna.
29 F
Hü lye vagy!!!!!!
Ha kiábrándultál belőle, akkor nem mindegy hogy mit csinál? Akkor meg mi a fenének hagytad ki a lehetőséget? Lehet, hogy az agyad is leszívta volna, annyira gyakorlott. Ezt még egyszer megbánod, hogy kihagytad. Egy olyan csaj, aki még tettszik is és felkínál egy kis élvezetet lehet , hogy nem lesz kapcsolat, de egy jó kis cumi azért lehetett volna:
Holnap ne gyere ide sírni, hogy neked nincs csajod! Mert az ilyenek szoktak itt szovázni, hogy nem kellek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!