Csiszolásnál és gyökérkezelésnél mindig adnak érzéstelenítőt? Ma derült ki, hogy kell az első fogaimra korona, de úgy meglepődtem, hogy elfelejtettem megkérdezni az orvost.
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 15:29
1/11 anonim válasza:
Biztosan adnak, tőlem még tömés előtt is megkérdezi a doki, hogy kérek e érzéstelenítőt.
2/11 anonim válasza:
Tuti hogy adnak . a gyökérkezelés biztosan nem lenne kellemes érzéstelenítő nélkül .
tömés előtt is adnak ..
4/11 anonim válasza:
Fordítva. Adnak külön kérés nélkül is.
5/11 anonim válasza:
Az első fogaimat gyökérkezelték és nem adtak.
6/11 anonim válasza:
Ideget öltek érzéstelenítés nélkül?? Lehetetlen. A karfát letörted volna.
7/11 anonim válasza:
Miért ne? Nem mindenkinek egyforma a fájdalomküszöbe!
Fájt nagyon, de végülis túléltem!
8/11 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy érzéstelenítő nélkül gyökérkezelték a fogamat. Ettől én nem tartom magamat erősnek, nem volt jó, nagyon fájt, kb. 2 órán át sírtam, de túléltem. Amúgy igen, kérni kell az érzéstelenítést.
18/L
9/11 anonim válasza:
19:32-es
És mire volt jó? Melyik fáj jobban az injekció 1 mp-ig, vagy az ideg kiölése?
10/11 anonim válasza:
Ha magándokihoz mész akkor 100%, hogy kapsz szurit. Ha államiba akkor mindenféleképpen kérd, bár nekem a sima tömésnél is mindig adtak, szóval szerintem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!