Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Nektek, hogy történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Novaaa kérdése:

LÁNYOK! Nektek, hogy történt az ELSŐ csók? Mármint azzal a fiúval akit tényleg igazán szerettetek/szerettek. De fiúk is írhatják

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek milyen volt ezt megélni:)

2013. ápr. 28. 21:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Engem konkrétan megcsókolt egy olyan pasi akibe szerelmes nem voltam még csak se sem jött, nem is mondta előtte, hogy megakar szóval elég váratlanul ért.
2013. ápr. 28. 21:30
 2/16 A kérdező kommentje:
az elég érdekes lehetett:D és nem jöttetek össze? ugy értem, hogy utána nem ismerted meg és nem volt semmi?
2013. ápr. 28. 21:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

pontosan emlékszek :) :

14 voltam, ahogy Ő is. Egész nap a parkban sétáltunk, dumáltunk, fagyiztunk a hőségben. Nagyon melegünk volt, ezért inkább feljöttünk hozzánk. A szobámban (mivel ilyen kis romantikus vagyok:) feltettem egy kis könnyű háttérzenét. Ahogy az ágyon ültünk, nem is tudom mire gondoltam... Valami olyasmire, hogy még sosem csókolóztam igazán. És akkor elszabadult a kezem. A combjáról lassan a hátáig csúszott, majd beletúrtam az isteni göndörkés hajába. Ő rámnézett, úgy, ahogy még sosem, és éreztem, hogy benne van a játékban. Az arcunk csak közeledett és közeledett egymáshoz, éreztem a vanília illatú leheletét, ahogy szinte beleborzong a pillanatba. A szemünk lecsukódott, és megszűnt a világ. Nem hallottuk a zenét, nem éreztük az ágyat, nem számított semmi, csak Ő és én, akkor és ott. Ha szavakba kéne öntenek, így írnám le, de ez meg sem közelíti a valóságot...

2013. ápr. 28. 21:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Két hónapja történt..a mai napig hatalmas (egyre inkább) a szerelem.. filmeztünk délután.. utána álltunk a szoba közepén ölelve egymást kicsit eltávolodtunk..majd megtörtént.. hihetetlen volt..imádtam.. imádom!

Első csókja volt mindkettőnknek..14/l

2013. ápr. 28. 21:46
 5/16 A kérdező kommentje:
ezek szuperek. :D
2013. ápr. 28. 21:59
 6/16 anonim ***** válasza:
én is emlékszek rá de nagyon :) jártunk vagy 2 hete és hazakísért a kapu előtt kapott le és a falhoz tolt
2013. ápr. 28. 22:05
 7/16 anonim válasza:
100%
14éves voltam. Már pár hónapja beszélgettünk telefonon,de még nem találkoztunk. Megbeszéltük hogy találkozunk,és lejött hozzám. :) Sokat nevettünk,nagyon jól érezük magunkat. Egyszer csak belenézett a szemembe,majd megcsókolt. Életem egyik legszebb pillanata volt. Azóta is együtt vagyunk,lassan 2éve. :)
2013. ápr. 28. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves voltam, és életem legnagyobb szerelme csókolt meg!! :) Nemrég szakítottunk, de még mindig szép emlék. Talán a legszebb :)
2013. ápr. 29. 15:47
 9/16 anonim válasza:
69%

12 voltam, egy parkban hülyültünk és úgymond „fogócskáztunk” egy több,mint baráttal. persze nem gyerekesen, csak a hülyeség kedvéért. Ketten voltunk csak. Egyszer megálltunk egy tuja (???) mellett és azt mondtam hogy itt az idő. Első alkalom volt, de meglepő volt hogy nem éreztem magunkat bénának. Mármint nem volt nyáltenger... stb.

Tél volt és épp hullott a hó. Nagyon cuki helyzet volt így visszagondolva.

2013. ápr. 29. 23:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon gáz volt. Olyannal volt, akibe bele voltam zúgva, de mégsem volt jó. Egy szórakozóhelyen voltunk, ő már ott volt, én meg a barátnőimmel odamentem hozzá. Táncoltunk, ő már eléggé labilis állapotban lehetett, ráadásul később kiderült, hogy még talán füvezett is. A lényeg, hogy egyszer csak nekem tapadt és meg azt se tudtam, hogy mit kell csinálni, szóval elhúzódtam tőle. De legalább nem emlékezett rá, hogy elhúzódtam meg minden. Elvileg ez volt az első csókom, de én nem tekintem ezt annak. Viszont amit annak tekintek, az szintén egy szórakozóhelyről indult. Kimentünk a fiúval, sétálgattunk kézen fogva és bementünk egy sorház udvarába, ott felültem valamire, ő pedig előttem állt és megtörtént,akkor sem tudtam igazán, hogy mit kell csinálni, de úgy tettem mintha kitudja milyen profi lennék. Vagy észrevette, vagy nem, hogy az volt az első, mindenesetre nem tett semilyen megjegyzést utána. Aznap este én halálosan beleestem abba a fiúba és 2 évig volt a plátói szerelmem, merthogy azután már nem akart tőlem semmit. Azóta sem volt még senkivel olyan édes a csók.
2013. ápr. 30. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!