Valaki aki 33 felett szülte az első gyerekét, mit tanácsolnátok nekem mire készüljek fel, illetve nem vagyok-e túl idős 36-37 évesen?
Ma már nagyon kitolódott a szülő nők életkora.
Egyre többen szülnek 30 felett.
Régen, persze azt mondták, hogy nagyobb a kockázat, de ma már a szülések levezetése, a terhesgondozás is más.
Egészségi kockázatok bármelyik életkorban lehetnek, 40 felett kicsit több, de nem lehet azt mondani, hogy nagy eséllyel beteg lesz. Inkább azt, hogy 40 felett előfordulhat.
36-37 évesen még bőven belefér. Mire nyugdíjba mégy, unokáid is lehetnek.
Ha nincs semmi nőgyógyászati gondod, akkor nem lesz olyan nehéz teherbe esni.
Sokan azért szülnek közel a 40-hez és azért jön össze nagyon nehezen, mert vannak nőgyógyászati problémáik. És az ilyen problémák 30 felett gyakrabban jelentkeznek.
Én 40 éves koromig vállalnám. Persze ez sok mindentől függ. Fiatalos vagyok, fitt. Sok kortársam meg már olyan öreges. Soknak a szülei jobban néznek ki, mint ők.
Szerintem idös lennél hozzá.Én is 35 éves koromig szülnék max.De én nem amiatt hogy több a lehetséges komplikácio,hanem mert szeretném megélni a gyerekem sikereit,esetleges unokákat is.
Persze kivételek mindig vannak.
Szerintem nem jo a természettel szembe menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!