Új Predictor Early teszt, másnak is mutatott ilyen pozitívat, vagy lehet, hogy fals? (Kép)
Sziasztok!
A napokban van a nem vártam napja, már 2 napja enyhébb mensi szerű görcseim vannak, viszont szerencsére vérzésnek nyoma sincs. Délutáni vizeletből csináltam egy tesztet, predictor early-vel, 2 percen belül megjelent a 2. Csík, viszont nem merem beleélni magam, mert most olvasgattam, hogy másnak mutatott már fals pozit. Szerintetek ez fals lehet, vsgy van remény? Járt már valaki így?
Kép:
2-t vettem belőle, a másikat holnap reggel csinálom meg, viszont ha nem jó a teszt, akkor lehet feleslegesen, mert ha ugyanígy mutatja de nincs baba, az csalódás..:( Szerintetek?
Szerintem a biztonság kedvéért vegyetek tarcsiba egy 2 db-os x-epilt és egy facelle-t. Ezek sokkal jobbak.
Drukkolok!
9+6 hkm
Én is megvettem a pénteki teszteléshez a teszteket...aztán vettem egyet mára is, hátha....:D ezen is látszik vmi, bár halványka ahogy eddig, de ott van! Bár sztem erősebbnek kellene lennie, igaz attól is függ mennyire koncentrált a vizelet, meg mennyit iszunk egy nap, ès ezért sem jó du tesztelni...na de ki bírja ki?!
Lefényképeztem a 3 eddigi tesztem egymás mellett, a main lehet, hogy kèpen nem látszik annyira a 2. Csík, de ott van..:) vajon 3 ugyanolyan teszt ekkorát tévedhet, ráadásul h mind3-on más erősségű a csík..
Szerintem holnap reggel nem tesztelek, csak max vasárnap ha addig sem jön meg. Gabrokrisz, te mikor tesztelsz megint?
Nekem itt a kép: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!