Ha mensi előtt 1 nappal inkább negatív mint halvány pozi a predictor early teszt akkor nincs baba ugye?
A HALVÁNY potizív is pozitív!!!!
TEsztelj pár nap múlva újra.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez a kérdés is a tiéd?
Amúgy várjál pár napot és majd kiderül.
Az nem az én kérdésem :).A kérdésem kiírása után láttam,hogy van egy másik predictoros kérdés :).
Igen letudom olvasni,hogy hány csík van rajta sőt a Párom is látja,de nagyon halványka és mindenhol azt olvasom,hogy inkább gondoljuk negatívnak mint pozinak...ja egyébként nem reggeli elsőböl készült a teszt
Szia! Az a baj a Predictorral, hogy nagyon érzékeny. Épp pár nappal ezelőtt hívtam fel a forgalmazót, mert nekem pozitív lett, de nem találtam sehol a leírásban, hogy mekkora HCG-re reagál. Megtudtam: 6,8- tól már mutat 2. csíkot, tehát még a 10-esnél is érzékenyebb. A baj csak az ezzel, hogy ha el is indul valami, kimutatja, de ilyen alacsony HCG mellett még nem biztos, hogy terhesség is lesz belőle; bár tény, azt mutatja, hogy elindult valami.
Szóval ne bízd el még magad túlságosan... Drukkolok, hogy erősödjön; akkor lehet bizakodni!
Köszönöm a válaszokat!
Nem bírtam ma magammal és csináltam egy facellét délután.Ma van a nem várt napja és nem is jött meg ellenben jól látható POZITÍV :)!!!!
Valami oknál fogva nem engedi a képhostra félteni a képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!