Új Predictor Early teszt, másnak is mutatott ilyen pozitívat, vagy lehet, hogy fals? (Kép)
Sziasztok!
A napokban van a nem vártam napja, már 2 napja enyhébb mensi szerű görcseim vannak, viszont szerencsére vérzésnek nyoma sincs. Délutáni vizeletből csináltam egy tesztet, predictor early-vel, 2 percen belül megjelent a 2. Csík, viszont nem merem beleélni magam, mert most olvasgattam, hogy másnak mutatott már fals pozit. Szerintetek ez fals lehet, vsgy van remény? Járt már valaki így?
Kép:
2-t vettem belőle, a másikat holnap reggel csinálom meg, viszont ha nem jó a teszt, akkor lehet feleslegesen, mert ha ugyanígy mutatja de nincs baba, az csalódás..:( Szerintetek?
Lányok! Én reggel negatívakat teszteltem első pisiből, délután meg ilyenek lettek:
Másnap reggeli elsőből megint negatívakat teszteltem, délután meg a digi teszt +1-2 írt ki.
Ilyenkor az elején még kisebb a koncentráció, pár nap múlva csináljatok új tesztet. Drukkolok mind a kettőtöknek!
27-es, igen, ezek egyértelműen pozitívak, még ha halvány is! Gratulálok! :) Egyébként az én kedd délutáni tesztem, hasonló mint a te alsód, ha normál fénynél nézem és nem lámpafénynél, talán kicsit halványabb.
gabrokrisz, igen, azért is tettem fel a kérdést én is, mert mikor utánaolvastam, sokan írták, hogy nekik is megjelent egy halvány 2. csík, ezért becsapós is lehet :( bár a kedd délutáni tesztbe kapaszkodom még, meg hogy azért szerda reggel is sejlik ott valami, a kedd délutáni pedig "erősebb". Ha egymás mellé teszem a kettőt, akkor egyértelműen látszik a különbség a tesztek között. Még mindig nem jött meg, így délután veszek megint egy predictor early-t, mert ugye 2 olyan tesztem van, és hasonlítani csak úgy tudom, hogy valósat mutathat-e, ha van viszonyítási alapom, meg veszek egy másmilyet és mindkettőt megcsinálom pénteken reggel, vagy ha kibírom akkor a szombat reggel jobb lenne. De már tegnap estefele is mikor vásároltam nagy volt a kísértés, hogy vegyek, csak akkor tuti meg is csináltam volna lehet már este, vagy ma reggel :D Olyan nehéz várni, hogy most vajon mi van...
gabrokrisz, viszont neked másmilyen teszt is mutatta a halvány 2. csíkot nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!