Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early teszt kinek,...

Predictor early teszt kinek, milyen eredményt hozott?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok 28.napon, mindig megjön pontosan. Ma nem jött még. Csináltam egy tesztet napközben rossmanban vettem predictor early. Három percen belül kijött valami halovány második csík, de nem merek benne bízni,hogy baba miatt van. Igazából semmi különöset nem érzek, csak azt a megjövős érzést, és hatalmasak lettek a melleim, de nem fáj. Még tegnap megtudtam volna enni egy lovat ma már semmi nem esik jól, de ez akkor van így, mielőtt megjön, szóval ez a teszt nem győzött meg a jelek sem. Az érdekelne ki-mit tapasztalt ezzel a teszttel kapcsolatban? Köszönöm!
2016. aug. 25. 14:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Mindegy milyen jelek vannak.. vki egesz terhessege alatt ugy erzi megfog jonni abban az idopontban, amikor megszokott. Pl mint en.. mindig azthittem megjon,es nyugos is voltam azokon a napokon, a 27-29hetig tartott ez nagyjabol. A tested mrgjegyzi. Ezekre ne adj csak kèsèsre es pozi tesztre. En hetvegen ujra tesztelnek a helyedben. Drukkolok!:)
2016. aug. 25. 14:45
 2/33 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak olyan izgatott vagyok, nem is akartam ma megcsinálni a tesztet, csak reggel, de olyan izgatott voltam, sosem kellett tesztet csinálni, 28.nap reggel ébredés után megjön menetrend szerűen. Aztán tegnap olyan furán éreztem magam, mint aki beteg és aludtam meló után egyből, pedig sosem szoktam. És úgy szeretnénk babát, igaz ez a 6.hónap, hogy rajta vagyunk a dolgon. Most kicsit lenyugszom és hétvégén újra csinálok tesztet, ha nem jön meg.
2016. aug. 25. 14:52
 3/33 anonim ***** válasza:
Ez a teszt engem 2x is becsapott. Írd be itt a keresőbe a nevet, s meglátod, mennyi negativ tapasztalat van vele kapcsolatban. 1x fals pozi volt, minden mas teszt nega, amikor meg terhes voltam, akkor nem mutatta ki, miközben az x-epilről leugrott a csík...
2016. aug. 25. 14:53
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Elso vagyok ertelek.:) enis teszteltem keses elott de nekem pozi lett elso babonal :) facelle teszt
2016. aug. 25. 14:55
 5/33 anonim ***** válasza:
Nem tudsz feltenni képet a tesztről ?
2016. aug. 25. 15:04
 6/33 A kérdező kommentje:
Értelek titeket, hát nekem nincs tapasztalatom ezen a téren. Első tesztem volt. Minden esetre várok pár napot, ha addig nem jön meg. Esetleg milyen tesztet javasoltok?
2016. aug. 25. 15:06
 7/33 A kérdező kommentje:
Tudni tudnék feltenni képet, de a fotón annyi sem látszik, mint élőben. Közben olvasgattam róla, hát elég sok rosszat írnak róla. A sok babára vágyó nőt akarják megszédíteni a gyártók.
2016. aug. 25. 15:19
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Becsapos teszt!!!!
2016. aug. 25. 15:24
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy felháborítóan sz@r teszt!!

Facelle, x-epil megbízható tapasztalataim szerint!

Ennek most ne higgy!

2016. aug. 25. 15:28
 10/33 anonim ***** válasza:
Facelle,x-epill a legjobb szerintem!!
2016. aug. 25. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!