Predictor early teszt kinek, milyen eredményt hozott?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok 28.napon, mindig megjön pontosan. Ma nem jött még. Csináltam egy tesztet napközben rossmanban vettem predictor early. Három percen belül kijött valami halovány második csík, de nem merek benne bízni,hogy baba miatt van. Igazából semmi különöset nem érzek, csak azt a megjövős érzést, és hatalmasak lettek a melleim, de nem fáj. Még tegnap megtudtam volna enni egy lovat ma már semmi nem esik jól, de ez akkor van így, mielőtt megjön, szóval ez a teszt nem győzött meg a jelek sem. Az érdekelne ki-mit tapasztalt ezzel a teszttel kapcsolatban? Köszönöm!2016. aug. 25. 14:38
22/33 A kérdező kommentje:
😊😚
2016. aug. 25. 23:18
25/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem jött meg, de hasogat a hasam középen és fáj a derekam. Így még nem voltam, de nem is tudom mit gondoljak. Biztosan csak késik.😟
2016. aug. 26. 09:56
26/33 anonim válasza:
Nekem rettentoen faj a derekam. 6 hetes vagyok
27/33 A kérdező kommentje:
Fájt az elején is a derekad? Igazából nekem a hasam szokott csak, de most a keresztcsontom hasogat. Most lesz ebédidőm elmegyek egy tesztet venni, de csak reggel csinálom meg. 🤔
2016. aug. 26. 11:16
28/33 anonim válasza:
Igen. Az elejen is fajt. Elso terhessegemnel is ez volt.
29/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A teszt a munkahelyemen maradt, így reggel nem tudtam megcsinálni. Esetleg veszek ma másikat. Még mindig semmi...tegnap volt este valami halvány rózsaszín valami pisilés után. Azt hittem reggelre megjön, de nem jött. Semmit nem érzek csak ez a derékfájás van. De most nem erre koncentrálok, ma festünk holnap strandolunk. Majd jelentkezem! Szép hétvégét nektek! Emese
2016. aug. 27. 10:10
30/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát nem kellett a teszt tegnap reggel megjött. Tapasztalat: több ilyen vackot nem veszek, ami két esélyes. Neki vágunk a hetedik hónapnak. Kezdek kétségbe esni mi van ha nem fog sikerülni?
2016. aug. 29. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!