Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early teszt kinek,...

Predictor early teszt kinek, milyen eredményt hozott?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok 28.napon, mindig megjön pontosan. Ma nem jött még. Csináltam egy tesztet napközben rossmanban vettem predictor early. Három percen belül kijött valami halovány második csík, de nem merek benne bízni,hogy baba miatt van. Igazából semmi különöset nem érzek, csak azt a megjövős érzést, és hatalmasak lettek a melleim, de nem fáj. Még tegnap megtudtam volna enni egy lovat ma már semmi nem esik jól, de ez akkor van így, mielőtt megjön, szóval ez a teszt nem győzött meg a jelek sem. Az érdekelne ki-mit tapasztalt ezzel a teszttel kapcsolatban? Köszönöm!
2016. aug. 25. 14:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

De fog! Ne gondolj az ellenkezőjére, mert hidd el, hogy bevonzod a rosszat! Sikerülni fog! En is pont igy éreztem magam, ahogy te! Nekem 6. Hónapban sikerült de ugy, hogy ebben volt 2 kémiai terhesség.

Gondolhatod, milyen ideges voltam en is... Abban a hónapban is teljesen kiakadtam, mikor sikerült, mert tok ugy éreztem, hogy meg fog jönni es kiakadtam h nekem sose lesz gyerekem.

Most meg éppen itt flangál körülöttem és tiszta vaj a pofija 😂

Sikerülni fog!!! Fel a fejjel!

2016. aug. 29. 15:38
 32/33 A kérdező kommentje:
Szia! Igyekszem nem elkeseredni, de megfordul a fejemben, mi van ha van valami baj velünk és azért nem sikerül. Tesóm eltervezte babát szeretne első hónapban összejött. A sógoroméknál is a 2.hónapban siker volt. A gyerkőcök azóta már ravaszdi fiúcskák. Csak nekünk nem akar sikerülni😟. Lassan aktuális, hogy megjöjjön. Jövő jét szombat lenne 28.nap. De a múlt hónapban 32- re jött előtte sose késett. Szerintem most is megfog. Fájnak a melleim, ilyet szokott csinálni esedékes előtt egy héttel. Nem reménykedem....😔
2016. szept. 16. 14:38
 33/33 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült azóta? :)
2017. aug. 30. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!