Predictor early nevu teszt negativ eredmenye mennyire biztos, ha a 'nem vart', de megis 'megjott' menzesz 5. napjan teszteltem?
A parommal ebben a honapban az ovulacio kornyeken egy alkalommal megszakitasos modszerrel vedekeztunk. Most alltam le a fogamzasgatloval 2 honapja, ez lett volna a masodik rendes menstruaciom a milligest abbahagyasa ota, viszont annak ellenere, hogy idoben 'megjott' alig van valami, ha nem cserelnem folyamatosan a tampont akkor egy mini se telne meg a verzessel, ami halvanyrozsaszin szinu (sot annyira keves, hogy talan ki se jonne a huvelybol, ha tisztasagi betet hasznalnek), es mar 5. napja tart (menstruacios gorcs van). Ez meg lehet beagyazodasi verzes, ha 5 napja van? Vagy csak bekepzelem?
Az ovulaciot koveto 12. napon es a 'nem vart,de megjott' menzeszt koveto 5. napon teszteltem delutan. N/26
Inkabb menj dokihoz. Ez beagyazodasos verzesnek sok. Az max 2-3csepp!
A masik az h nem normalis a tul gyenge menzesz, akadalyt okozhat a gyermekfogantatásában.
Tesztelj. De sztem. Inkabb orvoshoz menj.ha gond van. Megmondja. Ad gyogyszert stb.
Nekunk E vitamin segitett , amit mind a ketten szedtunk.es folsavat szedtem èn pluszba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!