Predictor early teszt kinek, milyen eredményt hozott?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagyok 28.napon, mindig megjön pontosan. Ma nem jött még. Csináltam egy tesztet napközben rossmanban vettem predictor early. Három percen belül kijött valami halovány második csík, de nem merek benne bízni,hogy baba miatt van. Igazából semmi különöset nem érzek, csak azt a megjövős érzést, és hatalmasak lettek a melleim, de nem fáj. Még tegnap megtudtam volna enni egy lovat ma már semmi nem esik jól, de ez akkor van így, mielőtt megjön, szóval ez a teszt nem győzött meg a jelek sem. Az érdekelne ki-mit tapasztalt ezzel a teszttel kapcsolatban? Köszönöm!2016. aug. 25. 14:38
11/33 anonim válasza:
Ez már nem a régi fajta predictor, hanem újabb! Nem olyan hajlamos a szellemcsikra, vagy álpozi eredményre! De a facelle megbízhatóbb! Ismételj azzal!
12/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már nem reménykedem kezd fájni a hasam és talán estére meg is jön. Egyébként néztem a tesztet már annyi sem látszik rajta, mint nedvesen csak egy halovány valami. Azért vettem ezt mert rajta van, hogy korai terhességet kimutat. 😐
2016. aug. 25. 16:15
13/33 anonim válasza:
Csak ámitás, ami nincs azt nem lehet megallapitani, korai terhesseg a menzesz napjara jon letre. Addig beagyazodik. Beagyazodas ELOTT es ALATT nem fog meg pozi tesztet mutatni.. csak margeting fogas.:) nekem azert lett pozi keses elott mert 9.napon volt az ovum.. ha nem sikeres ne keseredj el. E vitamin, kis torna , relax es uj honap!!!:)
14/33 A kérdező kommentje:
Igen ma lett vona 14 dpo. Nekem elég pontos, sőt érzem is mikor van peteérésem. Mindenhol azt olvasom már menzesz előtt kimutatta a teszt! Nem vagyok fanatikus, nyílván szeretnénk babát, de nem akkora baj ha még nem jön, szépítjük a lakást, dolgozunk. De a vágy az meg van. És amikor azt olvasom elsöre sikerült meg harmadik hónapban sikerült akkor kicsit kétségbe esem , hogy nekünk miért nem? De nem adjuk fel!! Jön amikor jönnije kell!
2016. aug. 25. 17:50
15/33 anonim válasza:
Azért az utolsó válaszolónak nincs teljesen igaza, mert a hcg a beágyazódás Kezdetétől kezd el termelődni, és a teszt ugye azt mutatja ki! A hcg szint növekedése lehet egyénenként eltérő. Én pl tutira tudom, hogy x hónapban 7-én volt ovum, és 7 nappal ovu után (mindhárom terhességemnél) már éreztem, hogy sikerült is, 9dpon halvány pozi lett a teszt! És azért az még jóval mensi előtt volt. Kérdező, ha tuti, hogy akkor volt ovud és ez már tényleg a 14. dpo, akkor a predictor(ez sz újabb fajta) már biztos, hogy erősebb csíkot mutatna, mert 10-es érzékenységű! Hátha csúszott az ovud!
16/33 anonim válasza:
Ez igaz, van HcG de annyi nem amit kilehet mutatni teszttel mar egy hettel a keses elott, ha csak nem koran volt az ovu.:)
Vervetellel kilehet mutatni, ez biztos, de egy parszaz ftos teszttol csodat ne varjunk.:) drukkolok kerdrzo
17/33 anonim válasza:
Ja es ne aggodj 1ev alatt oszzejon, ha nincs gond!:) nalunk pl nemtalaltak gondot, megis 13honap kellett, utana 10.:)
18/33 anonim válasza:
19/33 A kérdező kommentje:
Eljött az este, nem jött meg😊 haza ért a kedvesem is és beszélgettünk, látom rajta a reményt, lelkes nagyon! Félek, hogy reggel csak megjön. De már nem is magam miatt aggódom, hanem miatta! Félek, hogy csalódott lesz! Nagyon szeretjük egymást és nagyon szeretném őt boldoggá tenni! Ha reggel nem jön a télapó elmegyek ebédidőben egy tesztet venni, és szombaton megcsinálom! Drukkoljatok! Mindenkinek köszönöm a választ! Barátnőm két gyermekes abyuka, mondta, hogy neki 4 nap után a nem várt után volt halvány pozitiv a teszt. Nem adim fel! Jó éjt mindenkinek! Holnap jelentkezem!
2016. aug. 25. 22:33
20/33 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért. Telóról írok!
2016. aug. 25. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!