Predictor teszt, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Rossmanban néztem és az van ráírva h most még érzékenyebb és a menszesz elött 6 nappal már kimutatja a terhességet.Használt már valaki ilyen tesztet?1190- az ára.Lehet veszek 1-et kipróbálom:)2016. júl. 22. 09:31
1/8 anonim válasza:
Menzesz előtt hat nappal még szó sincs terhességről, jó esetben akkor kezdődik a beágyazódás. Amúgy mindig ott van a teszteken az AKÁR szó, magyarul nem garantál semmit, de azért vedd meg. Semmi értelme a nemvárt előtt teszteli, nekem lett egyszer 12. Dpo-n halvány kétcsíkos, aztán időben megjött, na nekem az esett olyan rosszul, hogy soha többé nem teszteltem korán. Rengetegszer van, hogy elkezdődik valami, aztán mégse lesz belőle baba, ezért nem jó, hogy hiper-szuper tesztekkel már a nemvárt előtt is kimutatható valami. Aztán dolgozd fel, hogy volt egy kémiai terhességed, de elveszítetted. Ezt persze mindenki maga tudja, az enyém csak egy nézőpont a sok közül.
2/8 anonim válasza:
Van akinek be válik van akinek nem.. Nekem pozitív lett de akkor nem volt baba... De mikor az olcsóbb Facelle teszt lett pozitív akkor volt baba én nem tartom jó ötletnek hogy idő előtt tesztelj mert csak magadat idegesíted! 15+6 hkm
3/8 anonim válasza:
Én ezt vettem 5 .-én menstruáltam utoljára majd 20.-án már pozitív lett a teszt.Kimutatható mensi előtt természetesen ha középidőben fogant vagy előbb.
4/8 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján is hómező lett, még egy halvány száradási csík se jelent meg. Ahhoz képest, egy hét múlva a doki már petezsákot látott..
5/8 A kérdező kommentje:
Igazazatok van,csak kiváncsi vagyok h tényleg működik e vagy h van e tapasztalata valakinek:)
2016. júl. 22. 10:02
6/8 anonim válasza:
A 30dik ciklus napon egyforma erős lett a 2 csik, napközbeni vizeletből.
Átlagos ciklusom 27 nap, de a leghosszabb 31 nap volt.
asszem a 17dik dpo. volt
hamarabbi tapasztalatom nincs, de megnyugtató volt az erőssége :)
7/8 anonim válasza:
Nekem 28 napos ciklus mellett az esedékes menzesz előtt négy nappal pozitívat mutatott és terhes is voltam. Előtte 3 alkalommal is negatívat (mármint 3 előző cikkusban) és akkor nem is voltam terhes. Szóval nekem jól működött.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem lett rajta száradási csík:)
2016. júl. 23. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!