Új Predictor Early teszt, másnak is mutatott ilyen pozitívat, vagy lehet, hogy fals? (Kép)
Sziasztok!
A napokban van a nem vártam napja, már 2 napja enyhébb mensi szerű görcseim vannak, viszont szerencsére vérzésnek nyoma sincs. Délutáni vizeletből csináltam egy tesztet, predictor early-vel, 2 percen belül megjelent a 2. Csík, viszont nem merem beleélni magam, mert most olvasgattam, hogy másnak mutatott már fals pozit. Szerintetek ez fals lehet, vsgy van remény? Járt már valaki így?
Kép:
2-t vettem belőle, a másikat holnap reggel csinálom meg, viszont ha nem jó a teszt, akkor lehet feleslegesen, mert ha ugyanígy mutatja de nincs baba, az csalódás..:( Szerintetek?
Sziasztok! Hajnali 4kor megcsináltam a tesztet...sajnos még halványabb a 2. csík, mint a tegnap délutánin. Szerintem reggeli vizeletből predictor earlynek már máshogy kellene kinéznie ha pozitív nem?
Kép: [link]
De ameddig nem jön meg, még van remény, hátha:)
Gabrokrisz, gratulálok!!:-) 2 teszt azért nem tévedhet, mert ha jól látom az egyik más fajta teszt mint predictor:-)
Én szombaton írtam ki egy kérdést, hasonlót teszteteem du-i pisiből, de másfajta teszttel. Aztán hétfő reggel vettem X-epilt meg facelle tesztet, mind a kettő szép erős pozitív lett.
Drukkolok, hogy neked is erősebb legyen 1-2 nap múlva! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!