Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Applikacion letoltott periodus...

Szandi9801 kérdése:

Applikacion letoltott periodusnaptar szerint szamolom a verzeseimet. Ez az ovulaciot pontosan mutatja?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:

nem, hiszen nem vagyunk gépek ! a telefon viszont az.

Én semmiképp sem egy applikációra bíznám, hogy jelezze a peteérésemet.

Főleg ha nem akarok gyereket.

Egy nő ciklusai között is lehet különbség.

Pl. januárban 28. napra jön meg neked. nagy valószínűséggel 14. ciklusnapon volt ovud, DE EZT UTOLAG TUDOD MEG AMIKOR MÁR TUDOD, HOGY HÁNY NAPOS A CIKLUSOD.

februárban 26 napra jön meg a vérzésed. minden valószínűséggel. 12 napon lesz ovud., de amikor megkezded a februári ciklusod, az elején nem fogod tudni azt, hogy hány napos lesz. csak akkor amikor megjön a 26. napon és akkor már nem 14. napon hanem a 12. napon lesz peteérésed.

Ezek az aplikációk nem jók erre, oké, hogy beírod hogy mikor jön meg...stb. De a peteérést én ezt nem erre bíznám !

2017. jan. 9. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

helyesbítenék, amúgy pontosan fogja tudni, DE UTÓLAG!!!

Ami védekezésre nem a legjobb módszer.

2017. jan. 9. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyit pontositanek az elso hozzaszolo valaszan, hogy hiaba tudod, hogy milyen hosszu a ciklusod a peteeres nem feltetlenul kozepidoben tortenik! Persze a legkedvezobb eset ez lenne, de sokszor nincs igy. Sok fugg a sargatest szakasztol, ami ovulacio utan van. A legkozelebbi erteket az ovulaciohoz az lh teszt adja, azzal be tudjuk hatarolni, hogy + teszt utan 24-36 oran belul lesz peteeres, de a pozitiv tesz elott 5 nappal is tortenhet megtermekenyites, mivel a sperma sokaig eletkepes a mehben. A periodusnaptar egy esetleges kiindolopontot tud nyujtani, de megbizni benne nagyon felelotlen dolog.
2017. jan. 9. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vedekezes szempontjabol szeretnem erre hasznalni. Hanem babát szeretnénk es ezert erdekel. Ha innen nem biztos az ovu akkor hogyan tudom mikor a legalkalmasabb?
2017. jan. 9. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ovulaci teszt. Minden nap csinalsz egyet, nagyjabol azonos idoponton, onnantol kezdve, hogy elmult a verzesed. Lassan fog erosodni, de amikor a ket csik eggforma erossegu lesz azt nevezzuk +nak, ekkor lehet probalkozni, ilyenkor van a legtobb esely, mivel 24-36 oran belul lesz a peteeres. De neten rakeresel es egy csomo infot fogsz talalni, allitolag meg egy kicsit ra is tudunk segiteni ezzel, hogy fiu vagy lany magzat foganjon, de privat velemenyem szerint ez a resze lutri! legalabbis nekem nem jott be :)
2017. jan. 9. 12:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) hát mindenesetre es bedoltem annak az applikácios ovunak.. Es most szerdara nem varom..mar csinaltam ket negativ tesztet sajnos..teljesen meg fog jonni erzesem van meg tegnap elott reggel nagyon belegorcsolt a hasamba es picit rozsaszin folyasom volt de alig eszreveheto. Azota semmi
2017. jan. 9. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne egy aplikációra bízd a peteérésedet
2017. jan. 9. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
lécci írd meg, melyik app. ez, nem találok jót a ciklus nyomonkövetésére :)
2017. jan. 9. 13:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Periódus naptár- Period Tracker :)
2017. jan. 9. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!