Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ferjemmel sexeltunk es...

A ferjemmel sexeltunk es egyszerre 'mentunk el', gyorsan felaltam es kifolyt belolem. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Mar van 3gyerkocunk es a legkissebbet meg szoptatom(7 honapos)es ez miatt meg nem menstrualok.Tobb gyerkocot nem szeretnenk.
2016. dec. 3. 23:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sértő hozzászólásokat miért nem lehet törölni?
2017. jan. 11. 07:12
 22/28 anonim ***** válasza:

Az egész kérdést törölni kellene,mert sérő!

Sérti a normális emberek intelligenciáját!

2017. jan. 11. 07:48
 23/28 anonim ***** válasza:
*sértő
2017. jan. 11. 07:49
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ennél vannak durvább kérdések is..Attól,hogy van akit nem világosítottak fel szexuálisan,még nem biztos,hogy agyatlan.Lehet csak tabu téma volt otthon,majd mikor eljött az ideje fogamzásgátlót szedett,azt tudta,és mikor akart gyereket abbahagyta.Közben nem foglalkozott a védekezéssel,szoptatás miatt nem lett gyereke,csak mikor megint ovulált.Nem mindenki foglalkozik behatóan a szexualitás/anatómiával.

Engem érdekel+nehezen jött a baba,és utánajártam,ezért tudok sokmindent a témában.

Attól függetlenül én is IQhoz kötném a gyerekvállalást,de egyáltalán a szexet is!!!Csak sajnos nincs rá stratégia.

2017. jan. 11. 18:12
 25/28 anonim ***** válasza:

24-es, ne nevettess!

A kérdező még a mondatait sem tudja leírni helyesen, de feltételezhető, hogy a kérdése után intelligens, hát hogyne!

2017. jan. 11. 19:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj már,de állítólag szült 3 gyereket! Azért 3 után már illik tisztában lenni a gyártási folyamattal! Akkor is,ha nem tudatos a gyerekgyártás,csak a lehetőség fennáll! Vagy a kérdező mindháromszor csak meglepődött,hogy jééé terhes???
2017. jan. 11. 19:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Azt nem állítottam,hogy okos!:D

Lehet csak fizikából,anatómiából,bilógiából és kémiából nem volt erős.Biztos hallott a gravitációról,csak ebben az esetben egyéb tényezők is fennállnak.

😁

24#

2017. jan. 12. 14:48
 28/28 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan már, hagyjuk már! Hogy nem lehet fogalma a teherbeesésről ennyi idő alatt?

És a másik két gyerekét hogyan fogja felvilágosítani? Vagy nem fogja? Majd az internet megoldja?

"Kislányom gyorsan álljál fel ha elment a fiúd, hogy ne legyél terhes, de van amikor nem jön össze!"

2017. jan. 12. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!