Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orsolya19890429 kérdése:
A férjemmel együtt voltunk menstruáció után és nem védekeztünk amikor végeztünk ki mentem a pisilni lehetek terhes attól függően?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 12:39
2/15 anonim válasza:
"amikor végeztünk ki mentem a pisilni"
Éééééééééééés???? Ez hogy függ össze a teherbeeséssel? Szerintem itt az ideje újra átlapoznod az 5.es biólógia könyvet.
De tudod mit, igen, azzal, hogy kimentél pisilni, mindent elrontottál, és már tuti biztos, hogy terhes vagy!
3/15 anonim válasza:
A pisi mit számít? Te a hüvelyedből pisilsz? :D
Házas vagy, és még a női anatómiát sem ismered? :D
4/15 Noydra válasza:
Ez is mutatja, hogy nem csak a fiatalok szexuális analfabéták.
5/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ de nem én vagyok ilyen tudatlan ha nem a barátnőm mert ő írta meg a kérdést csak az én nevemben de mindegy én tudom hogy hogyan lehet teherbe esni arról nem tehetek hogy ő nem.
2013. nov. 26. 12:49
6/15 anonim válasza:
:D
Te meg nem árultad el neki, merő rosszindulatból? Gyenge szöveg.
7/15 A kérdező kommentje:
meg attól függően nem kell a másikat leocsmárolni ha nem tud valamit
2013. nov. 26. 12:52
8/15 A kérdező kommentje:
Én elárultam neki de ő inkább írt meg nem az én dolgom hogy tudasam vele hogyan készűl a baba ha nem a szüleinek kellet volna felvilágosítania.Meg nem is kell szerintem elmagyarázni OLYANNAK aki már szexel
2013. nov. 26. 12:58
9/15 anonim válasza:
Milyen jó, hogy te vagy a barátnője :) Igazán kedves tőled.
És kérlek definiáld nekem ezt a szót, hogy "leocsmárolni" , mert még sosem hallottam :DDDDD
Nem gáz ám, tanulni sosem késő, lapozz fel egy biológiakönyvet a szaporodás résznél ;)
10/15 anonim válasza:
én sem ismertem, az ócsárol szó vidéki alakja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!