Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok? 24 nov 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszter0 kérdése:

Terhes vagyok? 24 nov 26 novemberben voltunk egyutt a ferjemmel?

Figyelt kérdés
bizsereg neha a mellem 12en kell h megjojjon a derekam is faj neha a hasam ala szurodik es feszul is hanyinger szedules nincs meg ket negativ teszt utann de ugz erzem sokal tobbet eszem es olyan rotyogo erzes van a hasamban/hasamalatt

2013. dec. 7. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Ugye ennyi ésszel nem akarsz gyereket szülni????
2013. dec. 7. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amit kinyomsz azt le is fogod húzni a klotyón egy fél flakon légfrissítő kíséretében.
2013. dec. 7. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A "rotyogó" érzés egész más miatt van...

"derekam is faj neha a hasam ala szurodik es feszul"

Ez pl simán lehet laktózérzékenység is.

2013. dec. 7. 09:56
 4/7 A kérdező kommentje:
de olzan mindha centrifugazna neha a hasam nem tudom mert?
2013. dec. 7. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha még terhes is vagy, ilyen korán nem sűrűn lehetne bármilyen tüneted.

És hiába csináltál még tesztet is, baromi korán teszteltél, még nagyon ki sem mutathatta.

Az alhasi tüneteid meg bármitől lehetnek. Betegség, vagy éppen attól, hogy meg fog jönni. A melldolog is lehet attól, hogy meg fog jönni. De persze lehetsz simán terhes is, hisz rajta vagytok a témán.

De várd meg, hogy 12-én megjön-e, ha nem, akkor tesztelj!

2013. dec. 7. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
koszi
2013. dec. 7. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Te jó isten és te férjhez mentél? Valami kötelező házasság volt ez 13 évesen?
2013. dec. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.