Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel gyereket szeretnénk, és mindig elmegy bennem de nem jön össze a gyerek és voltunk orvosnál és semelyikünknek nincs semmi baja! Mi lehet a gond?
Ennél rosszabb hír szerintem nem is létezik a világon, amikor egy pár próbálkozik, de nem jön össze nekik :(
Próbálkoztatok a lombik bébi programmal?
Nem vagyok orvos, de ilyen esetben több szakvéleményre kell támaszkodni, nem szabad egy orvos mellett maradni. Tudom, ez sok pénz, energia és erős lelki világ szükséges, de szerintem megéri utánajárni. Vizsgáltasd ki párodat, hogy nemzőképes-e, majd magadat és vágjatok bele a programba. Szerintem ez megoldással lehet!
Az a helyzet, hogy a szervezeted úgymond hozzászokik a párod spermájához, ezért kisebb az esélye a teherbeesésnek. Most ha például (csak például) valaki mással feküdnél le, tuti teherbe ejtene.
Mivel elvileg orvosnál voltatok, feltételezem a párod spermája életképes és te sem vagy meddő. Érdemes lenne óvszerrel szexelnetek 1-2 hónapot, hogy a párod spermája ne kerüljön beléd. Aztán utána le a gumi és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!