Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is fél egy kicsit a...

Más is fél egy kicsit a teherbeeséstől ilyenkor? Pedig mindent ugy csináltunk ahogy a "nagykönyvben"meg van írva, de mégis na?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 hónapja költöztünk össze,fél éve az előző kapcsolatom megromlása miatt,abbahagytam a fogamzásgátló szedését.De a mostani barátom és én is vágytunk a gumi nélküli szexre.És akkor olvastam a naptáros módszerről,vagyis miután elmúlt szexeltünk és miútán elvileg ovu van középidő után 2-3 nappal,a barátommal. Még nem szeretnénk se gyereket se azt hogy elkeljen mennem abortuszra,mivel tovább akarok tanulni.
2016. okt. 28. 12:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

De áruld már el,te tyúk,hogy mire jó ez???

Te maradsz terhes úgy,hogy elvileg nem akarsz terhes lenni! Neked kell utána szülni és ha elhagynak,akkor egyedül nevelni egy gyereket!

Vagy abortuszra menni is neked kell?

Tényleg hiányzik ez neked???

Komolyan kérdezem,mert ez kb.mint az orosz rulett!

Nagyon fiatal lehetsz és mellette igen ostoba is,hogy ezt nem látod át! De bszd csak el az életed! Te dolgod!

2016. okt. 28. 18:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember, és ennyire felelőtlen...remélem ezután védekezni is fogsz, ha nem lettél terhes.
2016. okt. 28. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Hiába írod le,hogy ekkor meg akkor voltatok együtt. Fogd már fel ha védekezés nélkül szexelsz,bármikor terhes lehetsz, ha fejen állsz akkor is!!!!! Leírták egy jópáran,te meg hajtogatod a baromságodat. Kezdj imádkozni! Megérdemelnéd,hogy terhes legyél,csak az a szegény baba nem tehetne semmiről így remélem nem vagy az. Komolyan mondom amik itt mennek néha vizsgához kötném a dugást amennyi idióta lepkeagyú van...
2016. okt. 28. 19:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Miért van ennyit buta ember a Földön? Miért? Mondja meg valaki.... Bár sejtem, azért mert az ilyen ostobák szaporodnak, és valószínűleg a gyereküknek se lesz több esze...
2016. okt. 28. 21:08
 25/28 anonim ***** válasza:
96%
Az a legnagyobb baj,hogy 1bolond 100-at csinál. Egy kitalálja,hogy ha letusol szex után akkor nem lesz terhes,vagy ha forró vízbe ül,vagy ha felül van,vagy mittudomén(olvastam már itt érdekességeket),a többi IQ betyár meg beszopja a hülyeséget,aztán sorban állnak eseményutániért meg abortuszra.
2016. okt. 28. 21:35
 26/28 Snorri ***** válasza:
47%

A jónás naptár szerint egy nő termékenységét a hold állása is befolyásolja, és az nem feltétlenül fedi a hagyományos naptár módszer. Mi egyébként esküvő óta ezt alkalmazzuk, de csak azért, mert nem bántuk, ha jön a baba...:-)

De ha én nem akarok gyereket, akkor nem kockáztatok. Gumi!

2016. okt. 28. 21:50
 27/28 anonim ***** válasza:
90%

A naptar modszer ott bukik meg h sosem tudhatod mikor van pontosan a peteeresed es azott 3-5nappal es utana 2-3nappal nemis lehetne szexelni, ha nem akartok gyereket.

A masik h lètezik spontán peteèrès .

Irass fel felelossègtudatosan fog.fatlot

2016. okt. 30. 14:24
 28/28 anonim ***** válasza:

11# az nemjut az eszedbe h lehet h ok ennyit is szerettek volna?

2nazarenius osztalytarsam volt egyikuknek 7testvere masiknak 2volt.

Akinek ketto volt annak a szulei azt mondtak nem akartak a testvereit, hanem jottek maguktol.

A masiknak a szulei mindigis sok gyereket akartak... szval na! :) :) de nem megbantani akartalak

2016. okt. 31. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!