Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 16. -án volt meg a...

Február 16. -án volt meg a menszim! Rendesen volt meg ahogy szokott, de mégis olyan furi érzésem van! Mintha terhes lennék! Ez nem beképzelés! Melleim is fájnak! Kicsit hányingerem van minden nap! és az a megérzés h van bennem vmi. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 12:16
 1/8 A kérdező kommentje:
lehetek terhes annak ellenére h megvolt a menszim?menszi után mindíg beletörődök h megint nem sikerült,de most nem ezt érzem!
2009. febr. 25. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Teszteltél már???
2009. febr. 25. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi nem lehetetlen, de a terhesség és a rendes, szabályos vérzés ritkán összetartozó fogalmak.
2009. febr. 25. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! TEsztet csináltál már? Mármint amióta elmúlt a mensid? Olyan volt (mármint a mesi) mint amilyen szokott lenni?
2009. febr. 25. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:
ugyan olyan volt mint szokott lenni és ugyan ugy 6 napig tartott!mióta elmúlt nem teszteltem!
2009. febr. 25. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Szerintem vegyél egy tesztet és reggeli első vizeletből csináld meg. Kívánom, hogy babód legyen, de ne éld bele magad míg nem csinlod meg a tesztet, inkább arra koncentrálj, hogy új hónap, új remény és nemsokára itt az új peteérős időszak :) Sok sikert, én nagyon szorítok neked!
2009. febr. 25. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!és még annyit h 2 napja megjön érzésem van pedig pár napja múlt el!
2009. febr. 25. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy mensi alatt, vagy közvetlenül előtte ovuláltál és mostanra jelentek meg a tünetek, drukkolok, hogy ne csaljon a megérzés!
2009. febr. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!