Lehet hogy mégis terhes vagyok? Megvolt a mensim, 2 nappal előbb jött, de olyan volt mint szokott. Ahogy múlt el úgy kezdett el fájni a mellem, belül a mirigyek fájnak.
Szia!
Ez eléggé terhesgyanús,csinálj egy tesztet,az a biztos!Szoritok,hogy + legyen!
Tompa mensi szerű fájásom is van!Ezt elfelejtettem írni :)
Nem bebeszélés és képzelgés, tényleg így van!
Csak most kicsit félek, hogy ha tényleg sikerült a baba, akkor nincs e baja, hogy mensiztem?
Szia!
Nem baj,ha valamennyire megvolt,mert nekem végig megvolt,ezért is derült ki sokára,hogy babás vagyok!A doki alig akart hinni a szemének,mikor már 20 hetes voltam,mert előtte 2 hónappal voltam rákszűrésen és mindent rendben talált!Ne aggódj,ha nem vérzel már,biztos nincs baj!Vérzés,barnás váladékozás előfordulhat az első időkben!Majd nézettesd azért meg magad UH,hogy mi a helyzet!Szurkolok,hogy baba legyen!
Köszönöm, remélem hogy baba, nem szoktak ilyen tüneteim lenne, főleg mensi után. A héten tesztelek és megírom, hogy mi lett.
Drukkolok neked is utcsó előtti válaszoló, remélem te is babás vagy, de ha pozi volt a teszt akkor szerintem biztos!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!