Más is fél egy kicsit a teherbeeséstől ilyenkor? Pedig mindent ugy csináltunk ahogy a "nagykönyvben"meg van írva, de mégis na?
10: Gondolom ezt a módszert használják akkor azok is, akiknél vallási okból tilos a fogamzásgátlás. Itt is él a környéken két ilyen család. Az egyiknél 6 gyerek van, a másiknál 5. :)
Egyébként az ég világon nincs velük semmi bajom, nagyon szépen nevelik az összes gyereket. Csak ha ennyire megbízható ez a módszer, én nem merném kipróbálni. :)
Én ezt a "vizsgálgatás" akkor csináltam, mikor babát akartunk, csak ugye pont ellenkező előjellel. Ehhez képes olyan időszakban sikerült teherbe esnem, mikor már elvileg régen elmúlt a peteérésem. Micsoda szerencse, hogy nem csak a "hivatalosan termékeny" napokon voltunk együtt. :D
23 hkm
ciklus 15-17 napja van ahol azt irja hogy nem gond,van ahol azt hogy igen
most ez mit jelent,mert mindenhol mast ad ki...
12: Ez pont azt jelenti, hogy a naptár módszer sz.art sem ér, főleg ha egy applikáció alapján akarod csinálni.
Kezdem azzal, hogy normális app eleve egy 5-7 napos intervallumot ad meg, amikor nagy a teherbeesés valószínűsége. Mivel a spermák is több napig életképesek, és a peteérés sem percre pontosan érkezik.
Az "ovu után 2-3 nappal" ezek szerint azt is jelentheti akár, hogy pont az ovulációd alatt, vagy közvetlen előtte volt az aktus. Mivel neked sejtelmed sincs, mikor ovulálsz.
Én személy szerint az LH teszteket sem tartom 100%-ig megbízhatónak ilyen szempontból, csak azt, ha nőgyógyász mondja azt ultrahang alapján, hogy MOST van peteérés (valamikor).
Ha most nem estél teherbe, akkor adj hálát az égnek, és expressz írass fel fogamzásgátlót. Aztán még legalább az első ciklus alatt használjatok gumit (abból baj még nem volt), és utána lehet nélküle.
Amennyiben két hét múlva a teszt két csíkos... Hát akkor így jártatok. Sajnos elég nagy rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!