Más is fél egy kicsit a teherbeeséstől ilyenkor? Pedig mindent ugy csináltunk ahogy a "nagykönyvben"meg van írva, de mégis na?
"Pedig mindent ugy csináltunk ahogy a "nagykönyvben"meg van írva"
Nem, nem csináltok úgy mindent. Ha nem akarsz gyereket és abortuszt, akkor VÉDEKEZEL. Ellenkező esetben jöhet a gyerek vagy az abortusz.
Milyen nagykönyvet olvastál, te szerencsétlen?
A naptármódszer a teherbeesés esélyének növelésére jó csak (ha az esélyesebb napokon gyakorítjátok), az elkerülésére NEM való! Nem vagy gép. Bármikor lehet előbb-később az ovud és máris bhatod.
De, más is fél a teherbeeséstől, ha nem akar gyereket, nem akar abortuszt, de nem akar védekezni sem.
A naptár módszernél az is megbízhatóbb, ha minden dugás után elmondod, hogy "Szűz Mária, te aki vétkezés nélkül fogantál, add, hogy fogantatás nélkül vétkezzünk!".
De tényleg!
Nekem egyik gyerek a vérzés utáni napok egyikén fogant, a másik pedig 10-12 nappal a középidő után (alig valamivel a nemvárt előtt). Vagyis ha én naptár módszert akarnék alkalmazni (termékeny napokon nem dugunk) gyakorlatilag csak a menstruáció első három napján mernék kockáztatni. Hát ööööö.... inkább gumiban bármikor!
Írassatok tablettát, és lehet gumi nélkül dugni minimális kockázattal!
Ez egy instabil és friss kapcsolat.
Ha nem akarsz gyereket akkor védekezz.
A naptár módszer önmagában semmit sem ér.
Kiegészítve gumival, megszakítással és fogamzásgátlóval már működik. :"D
Ugye tudod hogy lesz a gyerek?
Ha a spermája (előváladék is elég!) bejut a hüvelyedbe akkor nagyon nagy eséllyel teherbe fogsz esni.
Kezdd el újra a gyógyszert szedni ha nem akartok gumit húzni. Mert ha nem akkor a gyerek miatt sehogyan se fogtok szexelni egy darabig.
A "nagykönyvben" az van írva,hogy ha nem akarsz gyereket,akkor qrj védekezés nélkül??
Kétlem!
Szedj tablettát, akkor nyugodtan ráülhetsz a fszra! De remélem,nem mondtam újdonságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!