Miert van az hogy kimaradt napján pozitiv volt a teszt? Egy hét elteltével pedig alig látszik a Gabrielen?
Valaki? Vélemény ?
Szerdán megyek orvoshoz
Volt mar elhalt terhességem,most aggódom hogy ilyen lett a teszt
Szia :-)
Mi volt ma az ultrahangon?
szia!
azóta voltam pénteken is uh. 15 mm volt, egy baba, és minden rendben vele. elméletileg 7+3 napos voltam akkor, de azt mondta az uh nő hogy ez 8 9 hetes terhesség.
a lényeg hogy jól van!
és nálad mi a helyzet?
Szia :-)
Jujjjj de örülök nektek😀
Én ma megyek délután. Kíváncsian várom
Megirom majd a fejleményt😀
Sziasztok😀
Ma voltam ultrahangon és 6+3 napos vagyok
Szívhang volt😀
Remélem minden rendbe marad😀 Mert tavaly 9-hetesen halt el a terhességem
de jó!
gratulálok :)
most minden rendben lesz :)
tartjuk folyamatosan a kapcsolatot? akár priviben is!?
Hahooo😀
Mindenkinél minden oké?😀
velünk minden oké. mensi szerint ma vagyok 9 hetes. uh szerint nagyobb. pénteken megyek uhra meg vérvételi papirokért. aztán jövőhéten vérvételre. vannak napok mikor jobban vagyok, de vannak olyan napok mint pl a mai hogy kb semmit nem tudok csinálni mert anniyra rosszul vagyok...:S
kedves utolsó, kitartást. minden rendben lesz, csk pihenj és feküdj sokat
Sziasztok😀
Örülök nektek nagyon😀
Egy műsorban amit Ceizel Endre vezetett azt mondta,higy az a kismama aki sokat van rosszul az örüljön mert erős a méhlepény és erős a baba😀😀😀
Nekem abszolút semmi tünetek nincs. Nem vagyok kívános (talán nagyon ritkán) nem hánytam eddig,szinte semmi bajom. Az edzés ugyanúgy megy(persze ésszel) sok vitamint szedek,és használom a utrogestánt amit adott az orvosom.
Ki hova valósi? Én budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!