Anettínaa kérdése:
Miert van az hogy kimaradt napján pozitiv volt a teszt? Egy hét elteltével pedig alig látszik a Gabrielen?
Figyelt kérdés
Valaki? Vélemény ?
Szerdán megyek orvoshoz
Volt mar elhalt terhességem,most aggódom hogy ilyen lett a teszt
2016. okt. 24. 13:53
11/53 anonim válasza:
Köszi utolsó! Hát igen, ez elég erős. Mindenképp ugyan ilyen expect tesztet vegyél kérdező!
12/53 A kérdező kommentje:
Most beszéltem az orvosommal azonnal fogad ugyhogy megyek.
A hasam nem faj csak ez a lágyéki nyirokcsomó szúr nagyon.
Most néztem meg a tesztet és most elég jol látszik a második csík rajta. Ki érti ezt?
Az a biztos ha ultrahangon megnéz és ha valami nem oké ad rá gyógyszert vagy csinál valamit.
2016. okt. 24. 14:43
13/53 anonim válasza:
Drukkolok es irj hogy mi volt!
14/53 anonim válasza:
Ha sokat ittál előtte akkor nem volt elég koncentrált a vizelet.
Drukkolok!Írj h mi volt!
15/53 anonim válasza:
Drukkolok, de én mostmár nem szeretem a Gabriel tesztet. Csináltam Benu 10est 3 napja, közepes pozi, ma csináltam egy Gabrielt és egy Clearblue-t. Clearblue pozi (digitális), Gábriel meg alig pozi kb mint a tied. Nem első vizeletből.
16/53 Nyuszilány83 válasza:
Szia! Kíváncsi vagyok mi volt...írj majd... mióta próbálkoztatok? Köszi, Kitti :))
17/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok a válaszokat! Amint végzek az orvosnál megirom hogy mi volt.
Tavaly volt egy terhességem 11/hetében elhalt azonnal műtöttek...
Egy éve próbálkozunk.
Hamarosan jelentkezem. És köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok
2016. okt. 24. 15:18
18/53 anonim válasza:
Gabriel elég későn mutatja ki.Kíváncsi vagyok hogy mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!