Miert van az hogy kimaradt napján pozitiv volt a teszt? Egy hét elteltével pedig alig látszik a Gabrielen?
Valaki? Vélemény ?
Szerdán megyek orvoshoz
Volt mar elhalt terhességem,most aggódom hogy ilyen lett a teszt
Sziasztok csajok.
Bementem a péterfibe egy orvoshoz akit ajánlott az orvosom
Nagyon kedved volt,csinált ultrahangot
5/hetes vagyok vastag nyálkahártya és Petezsák látható
A nyirokcsomóra azt mondta higy valami megfázástól duzzadt be. Mindenesetre szerdán megyek az orvosomhoz ő ad majd valami pirulát rá mert eléggé fáj. Mivel iker vetélésem volt igy muszáj hogy hamar kezelésbe vegyen.
Jah! És állítólag azért halvány a teszt mert korai a terhesség. Persze nevettem egy jót:-) mondtam neki hogy egy hete erős pozitiv most meg nagyítóval kerestem a második csíkot :-)
Lényeg a lényeg hogy orvos látott. Ha maradni akar a baba ugy is marad ha menni akar menni fog....
Mindent megteszek hogy maradjon.
Jajj de jó! Nagyon szorítok értetek! :)
Képzeld nekem is az expect szép csíkot mutatott szombaton, aztán meg 2 másik fajta teszt negatív lett. Ezek szerint nekem is van remény, pedig azt hittem becsapott a teszt! Ez a szombati: [link]
Ha az pozitiv akkor te is bábáskodik vagy :-)
Halk gratula :-)
Az Expect nekem is ilyen lett :-) az x epil is halvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!