Predictor early teszten halvány csík jelent meg a teszt zónában kb.15 perc elteltével. Ciklus 27. napján, reggeli vizeletből csináltam. Ez a halvány vonal jelenthet valamit? Vagy egy ilyen halvány csík nem utalhat terhességre?
A ciklusom legutóbb 30 napos volt, de sokszor 28 napos. Megpróbálom feltenni a képet, de egyelőre nem látom,hogy hol kell.
Szétszedtem a tesztet, de csak azért, mert a fotón csak így látszódott a csík.
Szia!
Én nem szoktam ilyen kommenteket írni,de látom, amit látsz, és valóban halvány csíkos. Viszont nem ismerem a tesztet. A csík ott van, ahol kell lennie? Nem tudnád tokkal fotózni?
Egyébként szerintem ne aggódj, még a nemvárt előtt vagy! Ismételj két nap múlva, reggeli első vizeletből. Drukkolok, hogy erősödjön!
Szerintem inkább az a probléma, hogy 15 perc elteltével jelent meg.
Nekem kimutatta a terhességemet ez a teszt, de az időn belüli eredmény volt.
15 perc elteltével már egyik teszt sem megbízható.
Tesztelj újra!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Nem tudom tokkal fotózni, mert már ki is dobtam, inkább nem akarom nézegetni :)
Ha késik, majd csinálok másikat. És tényleg drága, főleg, ha nem is jó. Viszont azt is tudom, hogy korai volt megcsinálni, csak kíváncsi voltam.
Az lemaradt, hogy igen, ott van a csík, ahol lennie kell!
Van itt valaki, akinek már sikerült teherbe esnie? Mikor mutatta ki a teszt? Nehéz ez a várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!