12. dpo-n reggeli. Elso vizeletbol amazon teszt idon belul halvany pozi deli pisibol clear blue digitalis negativ? Melyiknek hidjek?
A clearbluet is reggeli elsőből kellett volna elvégezni. Egyébként szerintem csak arról van szó, hogy még nem elég magas a HCG szinted, a digitális teszt is csak a 15. dpon mutat 99%-os eredményt. Egy biztos, ha a digitális pozitív az 100% hogy a HCG-re reagál, ez még sosem vert át, míg más tesztek igen.
Én azt mondom az amazonnak higgy, bár nem láttam mennyire halvány a csíkod. Drukk!
Hát akkor nyugi! Jó lett volna a digitálisat is reggel csinálni. Az amazon tesztnek van 25-s és 10-s változata is. Ha a 10-t csináltad az érzékenyebb sokkal, ezért is lehet hogy a digitális negatív volt.
Amúgy gratulálok! :)
Az amazon kazettás vagy tesztcsíkját vetted ilyen olcsón? Melyik patikában kerül most ennyibe? Én is vennék, de ha nem nagy patikahálózat, akkor esélytelen hogy hozzá jussak. :)
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!