Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hajnalban mért hő a jó vagy...

A hajnalban mért hő a jó vagy a visszaalvás után mért reggeli?

Figyelt kérdés

Mostanában felébredek 4-5 körül és olyankor gyorsan nyúlok a hőmérőért és megmérem a hőmet, majd utána megyek ki wc-re. Ma is így volt 5 után felébredtem 36,2-t mértem. Visszafeküdtem (de már ilyenkor nem alszok olyan mélyen) majd amikor szólt az ébresztő 7 kor megint megértem és akkor már 36.6 volt. Szerintetek melyik a jó? ha azt nézzük akkor az első mérés számít ébredési hőnek, mert azt mértem közvetlen az első ébredés után. Veled volt már ilyen hogy hamarabb ébredtek? és olyankor ti hogy mértek?

[link]

2014. máj. 21. 17:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy viszonylag azonos időben mérd, és előtte min. 3 órán át ne kelj fel.

Én pl. 5:30-kor mérem. Van úgy, hogy felébredek egy órával előtte. Ilyenkor nem mérem meg, hanem pihenek, igyekszem nem forgolódni, és nem gondolni semmire, hogy a vérnyomásom se szökjön fel.

Ha nem tudsz 6 órát aludni és/vagy nem tudod viszonylag azonos időben mérni és/vagy mérés előtt 3 órán belül felkeltél, akkor azt a napot ne vedd figyelembe.

2014. máj. 21. 19:40
 2/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen a válaszod. Akkor a ma korábban mért hőm lesz a jó?

az volt 36.2 mint írtam kimentem wcre vissza aludtam majd 7 kor megmértem és akkor már 36.6 volt. A hőgörbébe a 36,2 írtam, be valamint ma volt ovus fájásom, tojásnyákom és a az ovu teszt is pozi lett. Így gondolom ma esett le a hő és majd innen kezd meg emelkedni.

2014. máj. 21. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy jó, de nem biztos, ezért ne vedd figyelembe.

Ki tudja? Lehet, hogy minden hajnalban 5 körül 36,2 a testhőd, csak nem tudsz róla, mert nem méred. :)

Holnap hajnalban is mérd meg. Abból már tudsz következtetni a maira.

2014. máj. 21. 20:55
 4/20 anonim ***** válasza:

Még valami. Ha babára gyúrtok, akkor inkább legyetek együtt ma este, hátha holnap már ovud van.

Rendszeres egyébként a ciklusod? Ha igen, akkor abból ki lehet számolni az ovud idejét.

(Egyébként nekem is holnap hajnalban lesz ovum.)

2014. máj. 21. 20:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Hú hát ez tényleg bonyolult :) hát mindegy kíváncsi leszek a reggeli hőmre, de mivel ilyenkor amikor 36.2, a következő napokban vagy lassan emelkedik vagy hirtelen felmegy a hőm és én nagyon úgy érem hogy ma vagy holnap lesz a peteérésem.
2014. máj. 21. 20:58
 6/20 A kérdező kommentje:

Igen rendszeres a ciklusom, ki is írtam egy kérdést hogy ha ma vagyunk együtt az jó-e mert az elmúlt 3 napban is együtt voltunk és ma pozi lett az ovu teszt, meg ma volt ovus fájásom meg tojásnyák is.

itt a görbe itt is vezetem:

[link]

2014. máj. 21. 21:00
 7/20 A kérdező kommentje:
Ja igen és sok sikert nektek is a babához :)
2014. máj. 21. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:

Kétnaponta a legjobb együtt lenni.

3 naponta azért nem jó, mert nem biztos, hogy 72 órán át életképesek maradnak a kiskatonák, de a 48 óra az szinte tuti.

A naponta meg azért nem jó, mert a sperma mennyiségének és minőségének rovására megy.

Drukk!!! Írj ám ha van fejlemény! :)

2014. máj. 21. 21:05
 9/20 A kérdező kommentje:

Értem, hát a ami napot lehet nem kellene kihagyni, így szerintem ma is együtt leszünk. Kipróbáljuk ezt is, eddig mindig 2 naponta voltunk együtt kb.

Egyébként ezen az oldalon ezt írják:

"Nem igaz, hogy a gyakori szeretkezés kimeríti vagy legyengíti a spermiumkészletet, éppen ellenkezőleg felfrissíti azt. Lehet, hogy az önmegtartóztatás növeli a mennyiséget, de a „nagy összetorlódás” miatt romlik a minőségük!"

[link]

2014. máj. 21. 21:13
 10/20 anonim ***** válasza:

Persze, ez igaz, de gyakori alatt azt értik, hogy 2-3 naponta (ha babát akarnak), vagy heti 1-2-szer (ha nem akarnak babát).

Ha hetekig nincs szex, na az káros a spermákra nézve.

2014. máj. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!