A hajnalban mért hő a jó vagy a visszaalvás után mért reggeli?
Mostanában felébredek 4-5 körül és olyankor gyorsan nyúlok a hőmérőért és megmérem a hőmet, majd utána megyek ki wc-re. Ma is így volt 5 után felébredtem 36,2-t mértem. Visszafeküdtem (de már ilyenkor nem alszok olyan mélyen) majd amikor szólt az ébresztő 7 kor megint megértem és akkor már 36.6 volt. Szerintetek melyik a jó? ha azt nézzük akkor az első mérés számít ébredési hőnek, mert azt mértem közvetlen az első ébredés után. Veled volt már ilyen hogy hamarabb ébredtek? és olyankor ti hogy mértek?
Az a lényeg, hogy viszonylag azonos időben mérd, és előtte min. 3 órán át ne kelj fel.
Én pl. 5:30-kor mérem. Van úgy, hogy felébredek egy órával előtte. Ilyenkor nem mérem meg, hanem pihenek, igyekszem nem forgolódni, és nem gondolni semmire, hogy a vérnyomásom se szökjön fel.
Ha nem tudsz 6 órát aludni és/vagy nem tudod viszonylag azonos időben mérni és/vagy mérés előtt 3 órán belül felkeltél, akkor azt a napot ne vedd figyelembe.
Értem, köszi szépen a válaszod. Akkor a ma korábban mért hőm lesz a jó?
az volt 36.2 mint írtam kimentem wcre vissza aludtam majd 7 kor megmértem és akkor már 36.6 volt. A hőgörbébe a 36,2 írtam, be valamint ma volt ovus fájásom, tojásnyákom és a az ovu teszt is pozi lett. Így gondolom ma esett le a hő és majd innen kezd meg emelkedni.
Lehet, hogy jó, de nem biztos, ezért ne vedd figyelembe.
Ki tudja? Lehet, hogy minden hajnalban 5 körül 36,2 a testhőd, csak nem tudsz róla, mert nem méred. :)
Holnap hajnalban is mérd meg. Abból már tudsz következtetni a maira.
Még valami. Ha babára gyúrtok, akkor inkább legyetek együtt ma este, hátha holnap már ovud van.
Rendszeres egyébként a ciklusod? Ha igen, akkor abból ki lehet számolni az ovud idejét.
(Egyébként nekem is holnap hajnalban lesz ovum.)
Igen rendszeres a ciklusom, ki is írtam egy kérdést hogy ha ma vagyunk együtt az jó-e mert az elmúlt 3 napban is együtt voltunk és ma pozi lett az ovu teszt, meg ma volt ovus fájásom meg tojásnyák is.
itt a görbe itt is vezetem:
Kétnaponta a legjobb együtt lenni.
3 naponta azért nem jó, mert nem biztos, hogy 72 órán át életképesek maradnak a kiskatonák, de a 48 óra az szinte tuti.
A naponta meg azért nem jó, mert a sperma mennyiségének és minőségének rovására megy.
Drukk!!! Írj ám ha van fejlemény! :)
Értem, hát a ami napot lehet nem kellene kihagyni, így szerintem ma is együtt leszünk. Kipróbáljuk ezt is, eddig mindig 2 naponta voltunk együtt kb.
Egyébként ezen az oldalon ezt írják:
"Nem igaz, hogy a gyakori szeretkezés kimeríti vagy legyengíti a spermiumkészletet, éppen ellenkezőleg felfrissíti azt. Lehet, hogy az önmegtartóztatás növeli a mennyiséget, de a „nagy összetorlódás” miatt romlik a minőségük!"
Persze, ez igaz, de gyakori alatt azt értik, hogy 2-3 naponta (ha babát akarnak), vagy heti 1-2-szer (ha nem akarnak babát).
Ha hetekig nincs szex, na az káros a spermákra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!