A hajnalban mért hő a jó vagy a visszaalvás után mért reggeli?
Mostanában felébredek 4-5 körül és olyankor gyorsan nyúlok a hőmérőért és megmérem a hőmet, majd utána megyek ki wc-re. Ma is így volt 5 után felébredtem 36,2-t mértem. Visszafeküdtem (de már ilyenkor nem alszok olyan mélyen) majd amikor szólt az ébresztő 7 kor megint megértem és akkor már 36.6 volt. Szerintetek melyik a jó? ha azt nézzük akkor az első mérés számít ébredési hőnek, mert azt mértem közvetlen az első ébredés után. Veled volt már ilyen hogy hamarabb ébredtek? és olyankor ti hogy mértek?
Az nem baj, ha felébredsz, csak ne nagyon mozgolódj, és ne nagyon agyalj semmin. Szépen pihizz.
(Nekem meg nem szökött fel a hőm, hanem még lejjebb esett. Remélem holnap hajnalban felmegy, különben nem lesz baba megint.)
szép görbéim voltak eddig, most az elején az magas a hő mert majdnem két hétig beteg voltam és állandóan 37 felett volt az ébredési hőm, de azt nem írtam be hanem próbáltam annyit beírni mint amennyi a múlt hónapban volt, szóval azért ilyen kesze kusza most. meg most valamiért felébredek hajnalban...eddig nem volt ez.
Ez a két múlthavi, ezek olyan szép görbék voltak :)
Hát igen, az egy dolog, hogy magasra szökik, de ha a ciklus végére elkezd csökkenni, akkora valószínú, hogy megjön.
Nekem ma szökött fel, szóval úgy néz ki jól időzítettünk. Most két hét reménykedés következik...
szia nekem is 36.8 volt reggel, így remélem mi is elkaptuk. Tegnap nem voltunk együtt, tartunk egy kis pihenőt had gyűljenek a spermák majd ma szerintem. Nekem most ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!