Miert van az hogy kimaradt napján pozitiv volt a teszt? Egy hét elteltével pedig alig látszik a Gabrielen?
Valaki? Vélemény ?
Szerdán megyek orvoshoz
Volt mar elhalt terhességem,most aggódom hogy ilyen lett a teszt
Sziasztok :-)
Voltam tegnap az orvosomnál és nagyon pici a terhesség most lesz majd csak 5/hetes.
November 8-ÁN megyek ultrahangra addig látszik is valami remélhetőleg.
Kaptam kúpot utrogestánt. Reggel este kell feltenni.
Remelem megmarad a baba és nem kell mégegyszer at élnem egy vetélést.
Veletek mi a helyzet?
sziasztok!
én is voltam orvosnál.
egyenlőre csak petezsákot látott, de az én orvosom nem igazán "ért" az uh hoz, csak éppen amennyit kell.
szóval látja a petezsákot, a meg nagyobbodott méhet.
jövőhéten megyek a kórházba uh. azutáni héten vissza az orvosomhoz. egyenlőre nyugodt vagyok mert az első két gyerkőcnél is ugyan ez a fel állás volt! kedden töltöttem a 6 .hetet.
Jaj de jó :-)
Én is várom az ultrahangot :-)
Írj majd hogy mi a fejlemény :-)
Sziasztok :-)
Ki hogy van?
24-es vagyok, én linkeltem tesztet. Nekem 27.-én vérzés jelentkezett, de kb fél napos volt, meg egy napot maszatoltam. Mivel ezt nem tartottam normálisnak, meg fáj a hasam és a mellem, ezért tegnap előtt este teszteltem megint, ugyanolyan lett mint az első teszt. Vagy a teszt a rossz, vagy nem tudom mi van. Jövőhéten remélem el tudok menni orvoshoz.
Te hogy vagy? Tesztet csináltál azóta? Bár már felesleges, csak kíváncsi vagyok. :)
Szia :-)
Örülök hogy írtál :-)
Ahhhh vérzés? Remélem nincs baj!
Nálam eddig minden változatlan. Használom a kúpot amit felírt az orvos,. Tesztet csináltam ami nagyon erős pozitiv lett. November 8-ÁN megyek ultrahangra akkor kiderül hogy él e a terhesség vagy sem.
Rettegek már az ilyen vizsgálatoktól annyi elhalt terhességem volt :-(
Szurkolok hogy nálad minden rendben legyen!
sziasztok!
én holnap megyek uhra!
már nagyon izgatott vagyok! kedden voltam 7 hetes! én a nap 24 órájában rosszul vagyok, vagy hányok. remélem most előbb elmúlik mint legutobb, akkor a szülés napjáig rosszul voltam!
Szia :-)
Jaj de jó hogy holnap ultrahangra mész :-)
Írj majd hogy mi volt ;-) kiváncsi vagyok.
Nekem anyi a terhes tünet hogy sokszor eszem és pláne hagymát.
Edzeni ugyanúgy járok mint eddig és szerencsére bírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!