Ugye 3 óra elteltével már nem értelmezhető a teszt?
2 gyerekem van, mindkettőnél egyértelműen pozi tesztem volt.
3 hónapja szültem, mivel még mindig nem jött meg (9 hete nem szoptatok egyáltalán) teszteltem ma egyet és megnyugodtam mert egyértelmű negatív volt a teszt.
Most hogy elmentem wc-re, kiváncsiságból ránéztem a tesztre (3 órája csináltam) ami a kuka tetején volt és van egy második csík ami cérna vékony és nem pirosas színű...
Ver a víz... Nem tervezünk 3. babát, egyáltalán ...
Szerintetek?
Dehogyiiis. de a tesztre is rá van írva, hogy x idő után már ne olvass le semmit...
pláne ha nem rózsaszín a csík, akkor nem vagy terhes.
Én nem merném 100% tutira venni,hogy nincs baba! Pár nap múlva csinálj még egy tesztet,biztos ami biztos alapon.Nekem most a második terhességemnél volt úgy,hogy letelt az 5 perc,megnéztem,hát igen csak meresztgettem a szemem hogy lássam a második csíkot,iszonyat halványan mondjuk de ott volt..majd 2-3 múlva ahogy száradt egyre erősebb lett..2 nap múlva teszteltem újra,akkor már 5 percen belül sokkal szebb két csíkos lett.
31+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!