Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye 3 óra elteltével már nem...

Ugye 3 óra elteltével már nem értelmezhető a teszt?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van, mindkettőnél egyértelműen pozi tesztem volt.

3 hónapja szültem, mivel még mindig nem jött meg (9 hete nem szoptatok egyáltalán) teszteltem ma egyet és megnyugodtam mert egyértelmű negatív volt a teszt.

Most hogy elmentem wc-re, kiváncsiságból ránéztem a tesztre (3 órája csináltam) ami a kuka tetején volt és van egy második csík ami cérna vékony és nem pirosas színű...

Ver a víz... Nem tervezünk 3. babát, egyáltalán ...

Szerintetek?

2015. jan. 15. 22:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
X-epil teszt volt...
2015. jan. 15. 22:53
 2/12 anonim ***** válasza:
10 perc után már nem értékelhető :-)
2015. jan. 15. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Dehogyiiis. de a tesztre is rá van írva, hogy x idő után már ne olvass le semmit...

pláne ha nem rózsaszín a csík, akkor nem vagy terhes.

2015. jan. 15. 23:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben ezerrel guglizom a szitumat... többen is írják, hogy száradás után megjelenhet a második csík helye, lehet hogy én is azt látom... bár ne vettem volna ki a kukából... :) Csak a frászt hozom magunkra...
2015. jan. 15. 23:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes, nyugi :)
2015. jan. 15. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nem merném 100% tutira venni,hogy nincs baba! Pár nap múlva csinálj még egy tesztet,biztos ami biztos alapon.Nekem most a második terhességemnél volt úgy,hogy letelt az 5 perc,megnéztem,hát igen csak meresztgettem a szemem hogy lássam a második csíkot,iszonyat halványan mondjuk de ott volt..majd 2-3 múlva ahogy száradt egyre erősebb lett..2 nap múlva teszteltem újra,akkor már 5 percen belül sokkal szebb két csíkos lett.

31+6 hkm

2015. jan. 15. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:
* 2-3 óra múlva
2015. jan. 15. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha védekeztek, pl.: óvszerrel, akkor kizárható a terhesség. Ha nem védekeztek, akkor nem zárható ki.
2015. jan. 16. 07:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért pár nap múlva tesztelj újra.Nekem is így volt és terhes voltam,de mi terveztük a harmadikat :)
2015. jan. 16. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is negatív,de ha bizonytalan vagy inkább csinálj még egy tesztet.
2015. jan. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!