Ez tényleg pozitív?
Nagyon halványan ott van a csík..sajna nem tudom mikor jött ki, kb 10 perc mulva mentem vissza a fürdőbe, mert épp jött a postás :( rózsaszín... tényleg hihetek neki?
Azon gondolkodok, veszek egy ClearBlue digitálisat, és megcsinálom este... ha ez kimutatja, akkor annak is ki kell már, igaz?
Haat....😊😊😊😊😊 persze, hogy POZI!!!!
Gratulalok es boldog babavarast!!!!
Bizony hogy pozitív! 😄😄😄
Gratulálok!!
Nekem is ilyen volt, ha holnap is tesztelsz már erősebb lesz.
Nem kell a drága teszt, ha nem bízol ebben vegyél x-epil-est abban van 2 db, és kettőből kettő nem tévedhet. De hidd el ez pozitív!
Gratula!
29hkm
Igazából össze-vissza ciklusaim voltak az utóbbi időben..de nagyrészt 37 naposak volta. utoljára dec.6-án kezdődött a vérzésem, úgyhogy kb vasárnap kellett volna megjönnie, ha ezt a számot nézem.
Azóta a csík még sötétebb piros lett :)
Igen előfordulhat. Ez pozitív, gratulálok, első baba?
Amúgy erre nincs mit adni hogy 37 napos ciklus volt. Nyár óta nem szedek tabit, okt.23 volt az utolsó mensim és dec24-én pozitívat teszteltem, előtte 2 45 napos ciklusom volt a gyógyszer után, és még csak 8 hetes vagyok, későn fogant, második babóci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!