Ez tényleg pozitív?
Nagyon halványan ott van a csík..sajna nem tudom mikor jött ki, kb 10 perc mulva mentem vissza a fürdőbe, mert épp jött a postás :( rózsaszín... tényleg hihetek neki?
Azon gondolkodok, veszek egy ClearBlue digitálisat, és megcsinálom este... ha ez kimutatja, akkor annak is ki kell már, igaz?
Nekem május 25.én jött meg utoljára és Július 27.én lett először pozitív a tesztem, pedig akkor már 6 hetes terhes voltam, és előtte rendszeresen csináltam a teszteket. Szóval, az, hogy mikor milyen hosszú volt a ciklusod nem jelent semmit.
A nődokim is képtelen felfogni, hogy én nem vagyok a sztereotípiákba és az orvosi könyvekbe beillő. Folyamatosan a tankönyvi példákkal jön, mikor rendre cáfolom azokat, és mégis én vagyok a bunkó... (utálok is hozzá járni) Szóval, ha mész dokihoz, nagyon fontold meg, mert ha valakinél elkezded és mégse jössz ki vele nagyon nehéz lesz mást találni.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!