Hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni?
Mi csak 2 évet próbálkoztunk, de azt hittem belepusztulok! Minden terhes nő láttán félre kellett állnom az utcán, hogy letöröljem a könnyeimet, közben persze több barátnőm is terhes lett, én meg szedtem a barátcserjét, de semmi, clostit, csak cisztás lettem. Belefáradtam, írattam gyógyszert, hogy normálisan jöjjön meg és gondoltam, majd folytatjuk 1 év bogyó után. Valami miatt azonban nem váltottam ki a következő 3 havi adagot, hagytam a francba, nem is értem miért. És akkor TERHES LETTEM! Nagyon boldogok voltunk.
Nekem is össze-vissza ciklusom van, sokáig vérzek, utána meg alig jön meg. De ha most se jársz sikerrel, tényleg érdemes lenne pihenni 2-3 hónapot, mielőtt újrakezdenétek. Tudom, mit érzel, az én párom sem volt mindig mellettem és sokszor magányos voltam, hiába voltak ott a szüleim velem. Kitartás és nagyon szurkolok, hogy legyen babád! (Te viszont ne görcsölj!)
azóta változott pár dolog. sokat beszélgetünk a férjemmel, tegnap kirándultunk, együtt főztünk vacsit, nagyon jó volt. és végül arra jutottunk, hogy nyárra felfüggesztjük a dolgokat - persze ehhez az kell, hogy ez a vérzés abbamaradjon - ősszel újrakezdjük a műtét eredményétől függően. nyáron inkább elmegyünk nyaralni, kettesben leszünk mindenkitől távol és igyekszünk egymásra koncentrálni. kicsit a házasságunkra is ráfér.
remélem sikerülni is fog, amit elterveztünk és nyugi lesz.
nem reménykedem abban, hogy magától összejön a baba, de most erőt gyűjtök a későbbiekre!
köszönöm mégegyszer a megértő hozzászólásokat és a pozitív történeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!