Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, de az apának...

Terhes vagyok, de az apának nem merem elmondani?

Figyelt kérdés
Már nem vagyunk egy pár. Neki vannak gyerekei, és nem nagyon akar már többet. Így meg pláne, hogy együtt se vagyunk, sajnos képtelen egy kapcsolatra és elköteleződésre (hosszú). Gyógyszer mellett estem teherbe és felek elmondani mert biztos abortuszra küldene én viszont azt elutasitom. Mit tegyek elmondjam vagy se? Nagyon kétségbe vagyok esve :(
2016. okt. 10. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Joga van tudni és köteles gyerektartást fizetni. Ennyi. Mond neki,hogy megtartod, nem kötelező sem örülnie neki,sem tartania vele a kapcsolatot majd. Légy erős, abortuszra nem küldhet,ez a te döntésed. Most már nem csak magadért vagy felelős,úgyhogy kitartást. ☺
2016. okt. 10. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
Nos, ha nem tud a gyerekrol, nem fizet tartasdijat.... Ha a kérdező perel, persze megitelik. Mivel ez a gyerek lesz apuka minimum harmadik gyereke, sok tartasdijat nem számíthat, osszesen 16,6% lesz rá. Ha kettőnél több gyereke van már, akkor még kevesebb
2016. okt. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!