Köteles vagyok elmondani a munkáltatónak, ha terhes leszek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 22:20
1/4 anonim válasza:
nem vagy köteles, de tudjad, az új MTK szerint onnantól, hogy szólsz, várandós vagy, védettséget élvezel (csak rendkívülivel mondhatnak fel, de az elég nyomós indok kell legyen)... tehát 3 hetesen is bejelentheted... (azért a 10 hetet ált. meg szokták várni a nők) :)
amúgy meg ha hányingered lesz, reggel mész rögtön a mosdóba, meg egy nap 20x mész pisilni, meg későn érsz a melóba, és gyomorrontásra hivatkozol, tuti valaki megsejti, mi a helyzet (én is rájöttem a kolléganőmnél, hogy mi van, le is döbbent, mikor mondtam neki, hogycsaknem?!) :) :)
2/4 anonim válasza:
Nem vagy köteles elmondani, de úgy a 12. hét után célszerű, hogy védett legyél és felkészüljenek a pótlásodra.
3/4 anonim válasza:
Még annyi: Írásban jelentsd be, és vetesd át. Biztos ami biztos. Tég
4/4 anonim válasza:
(Előzőt bocsi, nem tudom hogy csináltam) Téged véd,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!