Van egy barátnőm aki terhes lett és még kiskorú 17 éves, az anyának nem akarja elmondani, mert úgy gondolja hogy megvernék érte, ha elmegy nőgyógyászhoz akkor az anyának is ott kell lenni-e? Az abortuszhoz kell a szülő jelenléte / beleegyezése?
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 10:05
1/13 anonim válasza:
18alatt tudni kell a szülőknek is, szal ki fog bukni. Mondja el.
2/13 anonim válasza:
Az aortusz is műtét. Minden műtéthez kell beleegyezés, fiatalkorúnàl szülői.
3/13 anonim válasza:
Meg kiskoru, kell a szulo hozza.
Ilyen az, amikor ugy szexelnek az eretlen kiskamaszok, hogy szinte semmit sem tudnak, de labat szettenni mar megy.
Orok tanulsag lesz neki!
4/13 anonim válasza:
A nőgyógyásznal nem kell ott lennie, azt viszont nem art tudni, hogy az orvos hivatalból jelenti a kiskoru terhességet. Az abortusz hoz szuloi beleegyezés kell. Ha a szulo nem engedne, akkor a gyamhibpvatalhoz kell a kislánynak fordulnia, ok engedélyezik a szulo akarata ellenére is.
5/13 anonim válasza:
A szuloknek igy is uygis tudniuk kell. Nagy levego. Kiakadnak de utana segitenek megoldast talalni (en is feltem elmondani)
6/13 anonim válasza:
Ki fog derülni. ha elég nagylány volt a szexhez akkor ahhoz is legyen felnőtt hogy a szülei elé álljon, és mondja el hogy meg akarja ölni a gyerekét.
7/13 anonim válasza:
Jól írták előttem, ha elég nagy volt a szexhez, legyen elég nagy ahhoz is, hogy a szülei elé áll.
Mivel 18 év alatti, kell a szülői beleegyezés. Egyáltalán, tisztában van a barátnőd az abortusz menetével? Meg kell jelennie a védőnőnél, kb. 30 000 Ft az egész, és, ha nincs komplikáció, két nap kórház, mivel még nem szült. Ezt hogyan sumákolná el?
Szépen a szülők elé állni és minél gyorsabban, ha nem akarja megtartani a babát, mert csak a 12. hétig veszik el.
8/13 anonim válasza:
Szerintem te lettél terhes kérdező. Ugye? Nah mindegy, ahogyan írták is, anyuciék meg tudják mindenképp, szal mondd eo nekik. A veréstől félsz? Az elmúlik. Lesz ami viszont örökre nyomot hagy benned. Az rosszabb lesz mint két anyai pofon.
9/13 A kérdező kommentje:
nem én lettem terhes szóval nem kell rögtön letámadni,
2014. márc. 29. 14:23
10/13 zabmester válasza:
Nőgyógyászhoz elmehet szülő nélkül is, őt köti is az orvosi titoktartás. Viszont az abortuszhoz kell egy nyilatkozat a szülőtől is, hogy hozzájárul, anélkül kiskorú esetében nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!