Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nőgyógyászhoz szeretnék...

Ha nőgyógyászhoz szeretnék menni hogy megtudjam hogy terhes vagyok e vagy sem a szülőkön kívül kivel mehetek? (még kiskorú vagyok)

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Még nem vagy 14 éves sem??

Vigyél magaddal valakit, aki legalább 16 éves, és közeli rokonod. De a szülők sajnos mindenféleképpen meg fogják tudni, az orvos sem titkolhatja el előlük. Annál is inkább, mert aki lefeküdt, az bűncselekményt követett el azzal, hogy 14 éven alulival szexelt. Még ha beleegyeztél, ez akkor is bűncselekmény.

Ezzel nem elriasztani akarlak az orvostól!! Mindenképpen menj el, akár egyedül is. Sokkal nagyobb baj az, ha féleleből nem mész el.

2009. júl. 20. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ha elmultál 16 nem kell szülö a vizsgálathoz csak egyéébb beavatkozáshoz.. de ha veszel eg y tesztet ahhoz még 16-nak se kell lenned.

32

2009. júl. 20. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha most történt az aktus akkor még beveheted a 72 órás tabit, de ugye azt is nődoki írhatja csak fel...nem beszélve arról, hogy nagyon-nagyon drága. Számold ki mikor volt az utolsó menzeszed. Ha az utolsó menzesz első napjától kezdve 14-15-16.ik napon voltatok együtt és nem védekeztetek, lehetsz terhes. Ha már kifutottál a 72 órából, nem tehetsz mást mint kivárni megjön e a menzesz. Ha késik, vegyél drogériában terhességi tesztet. Ha pozitív, nah, akkor már erősen aggódhatsz
2009. júl. 20. 17:03
 4/5 anonim válasza:
Én tesztet csinálnék a helyedben. Kapni patikában és drogériákban is (rosszmann,DM). Ha nem mered megvenni, akkor kérj meg valakit. Bárkinek adnak. Ha akkor is azt mutatja hogy terhes vagy akkor sajan orvor.. elöbb utobb ugyis észre veszik a szülök. Jobb tulenni rajta. Lehet meg fogsz lepödni és nem a világ vége.
2009. júl. 20. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a kiskorut 18 alatt értettem 15 vagyok!és nem feküdtünk le meg még szűz vagyok csak "megujjazott"és a szűzhártyám pedig lehet h sérült!és a kezéről lehet h került oda egy kis spermium!Ez a valódi helyzet!!!
2009. júl. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!