A párommal babát szeretnénk, de az esküvőnk május végére van kitűzve! Akkor már látszana nagyon? Meg após jelöltem novemberbe halt meg és anyósommal élünk és nem tuom ő, hogy fogadná a hírt vagy, hogy kellene elmondani neki, hogyha terhes leszek!?
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 15:41
1/6 anonim válasza:
AZ én apukám is novemberbe halt meg és januárba megtudtam, hogy terhes vagyok. Anyukám nagyon örült neki.
Hidd el anyósod is örülni fog ha nagymama lesz. Én úgy mondtam meg, hogy spóroljon a szabadságával, mert 9 hónap múlva szüksége lesz rá. És kezébe nyomtam az ultrahangos képet. igaz még alig látszódott rajta valami, de én direkt kértem a dokitól képet!
Sok sikert a babához!
2/6 anonim válasza:
A világon semmi nem látszana egy megfelelő ruhában. Én júniusban estem teherbe és dec 6-án volt az esküvőnk, ha tudnék privátot kűldeni, megmutatnám a fényképet, hogy semmi nem látszott. Mindenki el volt képedve, hogy hová dugtam a hasamat. Még csak nem is akartam takargatni, mert minket nem is igen érdekelt az esküvő, csak inkább a későbbi papírok miatt, cirkuszok miatt házasodtunk össze. Magyarul a babát jobban akartuk mint az esküvőt. Építkeztünk, ezért nem akartunk nagyon eskűvőt, kellett másra a pénz. Aztán egy pici családiasat rendeztünk és kész. Szóval nem fog látszani. Pedig nálam hátsó falon tapadt a lepény, tehát a baba van elől, vékony alkat vagyok 167cm és 54 kg-val kezdtem mégsem látszott rajtam a terhesség kb az 5. hónapig.
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Nyugodtan kezdjetek el próbálkozni, ha rögtön sikerül, akkor sem fog látszani a pocak. Mi sajnos vártunk, már megbántam. Azt hittem én is azonnal teherbe fogok esni, de sajnos már több, mint egy éve nem sikerül. Nagy boldogság lesz biztosan, anyósod is fog neki örülni, hidd el. Szóval hajrá és sok sikert kívánok mindenhez! ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,most megnyugodtam egy picit!Jó,hogy van ez az oldal,és jó,hogy vannak rendes és egértő emberek!A második válaszolonak írnám,hogy szivesen megnézném a képet,de mit kell ehhez tennem!
2009. jan. 17. 18:39
5/6 anonim válasza:
Engedélyezned kell valahogy a privát e-mail kűldést. Ha rámész egy másik kérdésre, látod, hogy az ablak jobb alsó sarkában ott van egy felirat, hogy privát e-mail küldés a kérdés írójának. Valahogy ezt kell lehetővé tenned.
6/6 anonim válasza:
Vagy írj nekem egy privit és én válaszolok! Kattints a kék feliratra, hogy privát üzenet a ....Írj egy pár sort és kűldök képet hogy megnyugodj mennyire nem fog látszani. Még ha senki nem tud róla akkor észre sem veszik majd. Gondolj bele! Ha februárban esel teherbe akkor májusban még csak éppen 3 hónapos kismama leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!