Terhes vagyok, de az apának nem merem elmondani?
Gyogyszer mellett? Kicsit nagy a hibaszazalek mostanaban:(
Vallald egyedul.
Én ugyanígy jártam, jobb ha elmondod, hisz gyerektartást köteles fizetni mostantól kezdve 18 évig.
Abortuszra nem küldhet, mivel a te tested. Nekem hasonló volt a helyzetem, ő nagyon nem akart gyereket , én 16 évi fogamzásgátló szedése mellett lettem terhes, megtartottam, életem legjobb döntése. Ő meg szépen fizet a gyerektartást, és kb. két három hetente
Ha nem vagytok együtt, nem mindegy mit gondol?
Tényként közlöd vele, és kész. A véleményére ne legyél kíváncsi, és ennyi.
Ha megtartod, akkor fizetnie kell.
Nem kényszeríthet semmire, ez innentől a te döntésed. Te viszont "kényszerítheted" fizetésre, mert kötelessége, ha megtartod.
Miért nem mered elmondani? Felhívod telefonon, közlöd, hogy most derült ki, gyógyszer mellett estél teherbe, nem így tervezted, de megtartod.
Aztán ha kiakad és balhézni kezd, kinyomod a telefont.
Egyébként szép kis karma: összefekszel egy pasival, akit nem tartasz sokra, és pont tőle esel teherbe. Hát ha szexelni jó volt, most is legyen jó, mikor lesz egy közös gyereketek.
"Szia! Terhes vagyok tőled és megtartom."
Ennél sokkal nagyobb feladat lesz egyedül nevelni a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!