Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. szept. 29. 12:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/236 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Én is csatlakoznék:) oktober 8-ra nem várom! Együtt voltunk a férjemmel szinte minden nap, még csak 2 hónapja próbálkozunk! Nagyon fáj a mellem, a mellbimbóm is érzékeny, a hasam is szurkál pár napja. Bizakodom! Csajok, nektek is megy a drukk! Üdv: Tina
2016. okt. 5. 10:56
 82/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Drukkolok Neked.... 9 éve kb. már voltam terhes.... de a pasasom .. futó kaland volt .. nem vállalta... így sajnos.. elvetettem.... amit éreztem akkor... semmi mást, csak hogy baromi érzékeny volt a mellem.. bármihez amihez odaért, póló melltartó érzékeny volt... és iszonyatosan fáradt voltam... vártam , hogy megjöjjön és nem akart... persze a teszt pozitív volt... most mit meg nem adnék egy ilyen 2 csíkos tesztért... 33 éves vagyok... és második hónapunk lesz... 8-ra nem várom... de ilyen jeleket sajnos most sem érzek... trimesztert szedek.... mindenkinek drukkolok !!!
2016. okt. 5. 13:11
 83/236 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

én jövőhét elejére nem várom!

4 hónapunk!

előtte mind a háromban volt pozi tesztem de párnapra rá megjött!

az első két gyerkőcöm első hónapban megfogant, a harmadik valamiért várat magára

2016. okt. 5. 13:26
 84/236 A kérdező kommentje:

Mielott elkezdtunk volna probalkozni szinte tunet nelkuliek voltak a ciklusiam, de tenyleg. Semmi mellfeszules, hasfajdalom.

Amikor elkezdtuk probalkozni, es egyre jobban figyelni a terhesseg elso jeleire, elkezdtem erezni a mellfeszulest, undort kajaktol, gorcsolest, furcsa szurkalodast a hasamban, volt hogy par csepp ver volt a ciklusom elso napjan, aztan elmult, 2 nap mulva ismet 2 csepp, majd megindult a sima verzes. Volt hogy naponta 6x ettem, kepes voltam egy egesz tabla csokit megenni a delutani teammal, ami ram egyatalan nem jellemzo.

stb.

A teszt mindig negativ volt.

Amikor egyszer teherbe estem az egyetlen tunetem a faradekonysag volt, semmi mas.

Biztos vagyok benne, hogy sokaknak valoban jelez mar nemvart elott a baba, de az is benne van, hogy jobban figyelunk a testunk jeleire es olyan dolgokat is bekepzelunk ami nincs ott (sajnos).

Pont emiatt en mar nem hiszek se a fura szurkalodasnak, se a megemelkedett ehsegre. Eloszor 12 nappal peteeres utan szoktam tesztelni, es ha negativ, mar 99% biztos vagyok benne hogy nem lesz pozim. Ha pedig nemvart napjan is negativ akkor mar 100%.

Persze minden ember mas!!! Szivbol kivanom neked, hogy az "alakosodas" benned lako kis leny tevekenysege! :)

Mikor fogsz tesztelni? Van valami mas tuneted?

2016. okt. 5. 13:42
 85/236 anonim ***** válasza:
100%

80as vagyok!

Allando faradtsag gyotor, 4 napja tarto folyamatos hasszurka!

Nem tudom mikor lenne erdemes tesztelnem.. nagyon felek mar a negativ eredmenytol :(

2016. okt. 5. 14:06
 86/236 A kérdező kommentje:

#80 hany naposak a ciklusaid? Hanyadik napon vagy?

Tudod kb mikor volt peteeresed?

2016. okt. 5. 14:20
 87/236 anonim ***** válasza:
100%

26 naposak atlagba!

Most vagyok a 20. Napon!

Sajnos nem tudom biztosra.. nem erzem soha, nincsenek jelei. Igy csak a protokol szerinti napokra szoktam hagyatkozni.

2016. okt. 5. 14:34
 88/236 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Igen a fáradtság érzete az 100%-os... nálam is anno az volt... azt hittem beteg vagyok stb.... A negatív tesztnél nincs rosszabb... átérzem én is.... drukkolok !
2016. okt. 5. 15:54
 89/236 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a drukkot a következő holnapra. de még nem jött meg a mensim mert csak 10.ére nem várom de ma negatív volt a tesztem. szerintetek korai volt? van még esély hogy mégis babás legyek?
2016. okt. 5. 16:44
 90/236 A kérdező kommentje:
Persze meg siman lehet! Tul koran teszteltel! Szurkolok hogy pozi legyen!!!
2016. okt. 5. 18:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!