Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
41/236 anonim válasza:
utolsó mikorra nem várod? mert ha mostanság az szerintem nagyon jót jelent hogy feljebb ment a hőd :) Drukkolok nagyon mindenkinek :) nekem még van egy hetem a nemvártig. 8.ára nem várom
42/236 anonim válasza:
Sziasztok. Ujra itt. Mostanaba 2x van mensim ho elejen es ho vegen. Utolso szept 17-23 ig volt. Okto 22-re nem varom.
"Kis"
43/236 anonim válasza:
Október 6ra. Vagy 4re, mert 28-30 nap között a ciklusom hossza.
Z
44/236 anonim válasza:
Csatlakozom èn is! Okt 12.-ère nem várom😉
45/236 A kérdező kommentje:
Tegnap delutan megjott, igy kb 10 nap mulva csinaljak a petefeszek atjarhatosagit.
Az orvos azt mondta ebben a honapban mar nen probalkozhatunk :(
Megy a drukk mindenkinek!!!
2016. okt. 2. 07:49
46/236 anonim válasza:
Nagyon sajnalom kedves kerdezo! :(
47/236 anonim válasza:
sajnálom. Kívánom hogy mielőbb babás legyél!
48/236 anonim válasza:
Hátha ez volt a gond és a hsg után jön a baba 👶 :)
49/236 anonim válasza:
nekem maegjott ma :) kovetkezo ciklust oktober 30 an varom ! :)... es kell menjek a nogyogyaszatra mensi utan , meglatom mikor , es kivancsi vagyok ,mit fog mondani ...nem tudom milyen okbol nem esek teherbe !! cukibaba vagyok . nagyon nem jelentkezem .....
50/236 anonim válasza:
ez eddig nem túl bíztató csajok :S reméljük azért valakinek lesz a hónapban pozi tesztje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!