Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. szept. 29. 12:37
51/236 maya19 válasza:
Énis beszálok kistestvért szeretnénk a lányunknak 8.ára nemvárom
53/236 anonim válasza:
utolsó elötti mi is kislánykánknak szeretnénk tesót és én is 8.ára nem várom :) Izguljunk együtt:) neked valami tünet? :) Utolsó,sajnálom,jövöhónapban sikerülni fog!
54/236 anonim válasza:
Sziasztok! Elvileg szerdara nem varom, ezt a kerdest az elozo honapban mar feltettem, de nem jott meg valasz. Tud valaki valamit ezzel kapcsolatban?
Betti
55/236 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap voltam a nőgyógyàsznàl, és mondtam neki, hogy eléggé elcsúszott a mensim, és màr 46 napos is volt, azt mondtam a mensim 1-2napjàn menjek hormonvizsgàlatra beutalóért. Hogy megy ez?? Valaki tapasztalat??? Köszi előre is, Betti
56/236 maya19 válasza:
53 as válaszolónak igen vanak tüneteim de megisvagyok fázva így anak tudom be a vices az hogy a lányomal mikor terhesletem nemis tutam róla mert akoris beteglettem akor tünt fel mikor 2 hét mulvais hánytam
Hát remélem ezis egyfajta előjel
57/236 anonim válasza:
én is megvagyok fázva de én már 3hete :S jobbulást neked! és sok pozi tesztet az oldalon lévő csajoknak :)
58/236 Nyuszilány83 válasza:
Sziasztok! 2. hónap... 8-án nem várnám, de nem érzek semmit sem.... Szedtek valamit? Trimeszterről mi a véleményetek ? Kitti
59/236 anonim válasza:
pm alulműködésre, pco-ra szedek régóta gyógyszert, első hónap, hogy barátcserjét is szedek. Az ovutesztjeim erősödnek, napokon belül remélem pozitív lesz. :D drukkolok mindenkinek Kate
60/236 anonim válasza:
Szaisztok! A hormonvizsgàlatos kêrdésem úgy tűnik tàrgytalannà vàlt, ugyanis reggel pozitívat teszteltetm :) holnapra nem vàrtuk :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!