Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. október végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok én mára (nemvárom) de eddig a teszt negatív :( de tünetek azok vannak néha néha. Drukkolok mindenkinek hogy össze jöjjön a babci.
Evelin
Csajok, ti mind ennyire pontosan meg tudjátok mondani, mikorra várjátok, vagyis nem várjátok?
Nekem amióta eszemet tudom, sosem voltak pont egyformák a ciklusaim. Egy bizonyos intervallumon belül persze (27-37 napra) mindig megjön. Észrevettem , hogy nyáron rövidebbek, télen hosszabbak a ciklusok. De ovum tudtommal valamikor mindig van (ilyenkor vérezni is szoktam kicsit)... A doki azt mondta, mivel sosem szedtem semmiféle hormonális cuccot, nem baj, hogy nem vagyok kakukkos óra, lényeg, hogy megjön mindig. De mikor érdemes tesztet csinálni szerintetek? Hiszen mikortól mondhatnám, hogy "na késik vagy jé, nem jött meg, lehet, hátha baba..."
Sziasztok,
megfigyelokent maradok veletek es drukkolok tovabbra is :-)
SAI
Oké... Mára 37.7 a hőm. Tegnap 37.1 volt. Meg azelőtt is. Vajon ez jót jelent?
Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!